Widzę Smarti, że u Ciebie sami cyrkowcy

A Franuś ala ufo - rewelacja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iburg pisze:Rybnickie nie załapały sie tym razem na sesje?
EdytaB_a pisze:a Triśka ?
TŻ Smarti musi sie do roboty wziąć
smarti pisze:I wiadomość z ostatniej chwili![]()
P.Ola do której ma jechać Perełka ma u siebie Gwiazdeczkę o alareipan-(ja miałam wziąć Gwiazdeczkę na DT ale właśnie od alareipan dowiedziałam się wtedy że kicia ma już super domek niedaleko mnie )
jeśli Pani Ola dostała kicię od alareipan to zaręczam Wam że nic tu po mnie-to jest na pewno super domek!!
jeśli chcesz się Zerduszko , upewnić osobiście, to podam Ci tel do Ani-alareipan
ale moim zdaniem wizyta jest zbedna i czym predzej szukajmy transportu dla naszej pięknej trójcy![]()
![]()
joshua_ada pisze:Ło, znalazłam wątek, gdzie jest i Edisonek aktualnie Edisiai Bąbelek. No to zaznaczam do podczytywania.
W dodatku nieznany mi wcześniej Mojito, który jakby bliźniak mojej tymczaski Tatanki (czy Mojito też ma adhd?)![]()
Pomogę bazarkiem, z resztą Marzenii11 mówiłam, a o Bąblu pamiętam z poprzedniego wątku paluszkowego. Fanty mam. Tylko obfocić je i wystawić
Prue pisze:W weekend byliśmy u naszej ulubionej Wetki w Będzinie,zrobić badania kontrolne.Wszystko wyszło wporzątku.Jednak Fredzio się drapieNo więc rozmawiałam z nią o alergiach dość chwilę, i powiedziała mi taką myślę że przydatną rzecz.
A mianowicie Sterydy a ich działanie na różne typy alergii:
Kontaktowa i wziewna = działają najlepiej
Pokarmowa = Ponoć działa, ale jedynie "przyćmiewa" objawy
A świąd związany ze stresem,depresją i innymi zaburzeniami behaworalnymi = wogóle nie działa
To mi bardzo pomogło,ciekawa jestem czy inni weci też tak mówią
dlaczego ?smarti pisze:to i tak one razem szansy na dom wspólny i tak nie mają..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 401 gości