Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wistra pisze:Tweety pisze:wistra pisze:Środki ostrożności zachowane - wypsikani dezynfekcją, a ciuchy już się piorą
Kocuria wszystko nam pokazała i bardzo uczuliła na możliwe zarazki
a pomiędzy niańczeniem Monetki a cat-róomem też? bo ona jest na kwarantannie
Tak, tak, i jeszcze raz tak
Najpierw byliśmy w cat-roomie, potem na izolatkach.
Na szczęście świadomi i uświadomieni jesteśmy
kosma_shiva pisze:1. w związku ze zbliżającym się zdniem kota (05.02.2011) proszę wszystkich o zgłaszanie się do mnie na pw lub na maila kasinska.justyna@gmail.com
kto co może zaproponować ( transport/kot/gadane ) oraz godziny
koty mogą być co najmniej ze 3 na zmianie(3 klatki) lub mieszkające ze sobą po dwa czyli nawet 6
12-14, 14-16, 16-18
na razie mam tylko 4 wiadomości plus wiadomośC Tweety na wątku.
Póki co nie ma czego publikować!
2. magnesy zostały już wysłane, zdjęcia jeszcze nie. Czekam.
Jak trzeba je numerować?
Ja mam jeszcze trochę poptrzednich niesprzedanych zdjęć.
Czy mam jakoś je numerować?
3. Nie mam jeszcze nowego klucza na kociarnię, więc i tak nie mam jak odebrać jedzonka.
Niech im smakuje, a mnie się nie spieszy. Odbiorę z nowego zamówienia.
Cammi pisze:drogie koleżanki
zakończyły się moje bazarki
przejmę więc fach pakowarki
i po wstępnych ustaleniach wyszło mi, że... 16 PACZEK mam do wysłania- kocham pocztę
ta oto poniższa lista dokonała zakupów
anna09 3xCD
Kocuria 1xCD
mjs 2xCD
edit_f 2xCD - KRAKÓW? bo coś mi tak świta ale pewna nie jestem
lutra 2 książki
fiszka13 1 książka - tu napiszę osobno - bo nie wiem czy bywaja na tym wątku i w "tych" kręgach
wanila 3 ksiązki - tu napiszę osobno - bo nie wiem czy bywaja na tym wątku i w "tych" kręgach
Miuti 1 ksiązka
to jest 8 paczek z 16 jakie muszę wysłać
i wpadłam na szatański pomysł
posłać to jednym kurierem do Krakowa - za WASZĄ ZGODĄ i na ustalony adres - kurierzy w godz 8-16 dostarczają
a Wy sobie to odbierzecie
zalety są takie:
- kurier kosztuje 40zł - przetestowałam
- będzie na drugi dzień
jeżeli wszystkie się zgodzicie - to zrzuta wg uznania - ale nie mniej niż gdybym pocztą wysyłała (koperta+znaczek) - wg woli zwykły, polecony, pośpiech - to wg przyzwoitości - te od książek mogą więcej - reszta mniej - jak coś się nie dozbiera - to dołożę - ale ustrzec mnie przed godziną na poczcie - bezcenne
adres - jaki chcecie - nie pytając o zgodę (bo się mogłaby nie zgodzić) mogę posłać nawet na szefową i potem z kocimskiej dystrybucja
ALE to nie przymus - jak kto woli do domu to jak tylko wyślę PW - proszę mi pisać szczerze
kosma_shiva pisze:1. w związku ze zbliżającym się zdniem kota (05.02.2011) proszę wszystkich o zgłaszanie się do mnie na pw lub na maila kasinska.justyna@gmail.com
kto co może zaproponować ( transport/kot/gadane ) oraz godziny
koty mogą być co najmniej ze 3 na zmianie(3 klatki) lub mieszkające ze sobą po dwa czyli nawet 6
12-14, 14-16, 16-18
na razie mam tylko 4 wiadomości plus wiadomośC Tweety na wątku.
Póki co nie ma czego publikować!
lutra pisze:http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9027525,Gminy_lacza_sily_dla_bezdomnych_zwierzat.html
to oznacza, że powoli następuje podział terenu i teraz jest jasność, gdzie przekierowywać ludzi z Wieliczki i okolicy.
Tweety pisze:lutra pisze:http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9027525,Gminy_lacza_sily_dla_bezdomnych_zwierzat.html
to oznacza, że powoli następuje podział terenu i teraz jest jasność, gdzie przekierowywać ludzi z Wieliczki i okolicy.
no, to już bez przeszkód można podawać zakazane telefony. Chyba, że jak zwykle do gazety swoje a życie swoje.
Tylko jeżeli to jest mowa o terenie, o którym była mowa z panią A.K. to niektórych szlag trafi
miszelina pisze:
Mam trzy sugestie:
2. Znalazłam karmę dla psa hills k/d. Może komuś się przyda. Sucha jest otwarta, chyba ktoś próbował ją dawać kotom.
katgral pisze:miszelina pisze:
Mam trzy sugestie:
2. Znalazłam karmę dla psa hills k/d. Może komuś się przyda. Sucha jest otwarta, chyba ktoś próbował ją dawać kotom.
Karma psia w tym poza zwykłą K/d puszki i suche (otwarte przez mnie) to karma po moim Opryszku
solangelica pisze:katgral pisze:miszelina pisze:
Mam trzy sugestie:
Karma psia w tym poza zwykłą K/d puszki i suche (otwarte przez mnie) to karma po moim Opryszku
czy ta karma dla psa aktualna? bylabym zainteresowana...
od jutra nie pracuje ;(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 86 gości