K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 30, 2011 22:42 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

1. w związku ze zbliżającym się zdniem kota (05.02.2011) proszę wszystkich o zgłaszanie się do mnie na pw lub na maila kasinska.justyna@gmail.com
kto co może zaproponować ( transport/kot/gadane ) oraz godziny

koty mogą być co najmniej ze 3 na zmianie(3 klatki) lub mieszkające ze sobą po dwa czyli nawet 6
12-14, 14-16, 16-18

na razie mam tylko 4 wiadomości plus wiadomośC Tweety na wątku.
Póki co nie ma czego publikować!

2. magnesy zostały już wysłane, zdjęcia jeszcze nie. Czekam.
Jak trzeba je numerować?
Ja mam jeszcze trochę poptrzednich niesprzedanych zdjęć.
Czy mam jakoś je numerować?

3. Nie mam jeszcze nowego klucza na kociarnię, więc i tak nie mam jak odebrać jedzonka.
Niech im smakuje, a mnie się nie spieszy. Odbiorę z nowego zamówienia.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie sty 30, 2011 22:50 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

wistra pisze:
Tweety pisze:
wistra pisze:Środki ostrożności zachowane - wypsikani dezynfekcją, a ciuchy już się piorą

Kocuria wszystko nam pokazała i bardzo uczuliła na możliwe zarazki

a pomiędzy niańczeniem Monetki a cat-róomem też? bo ona jest na kwarantannie

Tak, tak, i jeszcze raz tak :)

Najpierw byliśmy w cat-roomie, potem na izolatkach.

Na szczęście świadomi i uświadomieni jesteśmy :wink:

i bardzo dobrze, pochwałę prezesa i poklepanie po pleckach odpracujemy na Dniu Kota:)

Anna09, to jak ona tyle czasu mruczy to musi potem odespać :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie sty 30, 2011 22:54 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

kosma_shiva pisze:1. w związku ze zbliżającym się zdniem kota (05.02.2011) proszę wszystkich o zgłaszanie się do mnie na pw lub na maila kasinska.justyna@gmail.com

koty mogą być co najmniej ze 3 na zmianie(3 klatki) lub mieszkające ze sobą po dwa czyli nawet 6
12-14, 14-16, 16-18

2. magnesy zostały już wysłane, zdjęcia jeszcze nie. Czekam.
Jak trzeba je numerować?
Ja mam jeszcze trochę poptrzednich niesprzedanych zdjęć.
Czy mam jakoś je numerować?

3. Nie mam jeszcze nowego klucza na kociarnię, więc i tak nie mam jak odebrać jedzonka.
Niech im smakuje, a mnie się nie spieszy. Odbiorę z nowego zamówienia.

to publikuj to co masz, żebyśmy chociaż trochę wiedzieli na czym stoimy, najważniejsze koty plus transport, ludzie właściwie są cały czas w odpowiedniej ilości.
Dochodzi Romeo z kociarni. Wszystkie koty stamtąd o jednej porze na ostatnią zmianę aby wróciły kotowozem

Tweety

Post » Nie sty 30, 2011 22:54 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Cammi pisze:drogie koleżanki
zakończyły się moje bazarki
przejmę więc fach pakowarki
i po wstępnych ustaleniach wyszło mi, że... 16 PACZEK mam do wysłania :ok: - kocham pocztę
ta oto poniższa lista dokonała zakupów

anna09 3xCD
Kocuria 1xCD
mjs 2xCD
edit_f 2xCD - KRAKÓW? bo coś mi tak świta ale pewna nie jestem
lutra 2 książki
fiszka13 1 książka - tu napiszę osobno - bo nie wiem czy bywaja na tym wątku i w "tych" kręgach
wanila 3 ksiązki - tu napiszę osobno - bo nie wiem czy bywaja na tym wątku i w "tych" kręgach
Miuti 1 ksiązka

to jest 8 paczek z 16 jakie muszę wysłać
i wpadłam na szatański pomysł
posłać to jednym kurierem do Krakowa - za WASZĄ ZGODĄ i na ustalony adres - kurierzy w godz 8-16 dostarczają
a Wy sobie to odbierzecie :-)

zalety są takie:
- kurier kosztuje 40zł - przetestowałam :-)
- będzie na drugi dzień
jeżeli wszystkie się zgodzicie - to zrzuta wg uznania - ale nie mniej niż gdybym pocztą wysyłała (koperta+znaczek) - wg woli zwykły, polecony, pośpiech - to wg przyzwoitości - te od książek mogą więcej - reszta mniej - jak coś się nie dozbiera - to dołożę - ale ustrzec mnie przed godziną na poczcie - bezcenne

adres - jaki chcecie - nie pytając o zgodę (bo się mogłaby nie zgodzić) mogę posłać nawet na szefową i potem z kocimskiej dystrybucja
ALE to nie przymus - jak kto woli do domu to jak tylko wyślę PW - proszę mi pisać szczerze

Kamilko, napisałam pw, ale jeśli krakuski zdecydują, że wszystko na Kocimską to ja też nie mam nic przeciwko temu. Wanilkę dopisz do naszej kompanii, wezmę dla niej. A jeśli ludzie będą woleli osobne przesyłki, to proszę jedną osobną dla anny09, edi-_f, wanilki i mjs :)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie sty 30, 2011 23:22 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Nie sty 30, 2011 23:24 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

mjs, Kocuria - dziękuję za błysk odpowiedź - jeszcze jutro odezwie się pozostała czwórka - zdecyduję szybko
w razie czego jedna paczka dla 4 osób pójdzie na mjs (mjs, anna09, edit_f, wanilka)
a może pozostała pójść na adres Kocurii i ona podrzuci na kociarnię (Kocuria, lutra, miuti, fiszka13)
wtedy pośle pocztą polską
albo jeszcze w innej kombinacji -
dobranoc - ja na spacer z psem
ale pochwalę się z porannego spaceru

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Nie sty 30, 2011 23:37 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

cammi, fotki!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon sty 31, 2011 7:01 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798, ... erzat.html
to oznacza, że powoli następuje podział terenu i teraz jest jasność, gdzie przekierowywać ludzi z Wieliczki i okolicy.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon sty 31, 2011 7:15 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

a powiecie mi, skad zamawiacie zwirek i czy kiedys bedzie mozna sie podlaczyc?
Z odbiorem nie ma problemu, a z platnosciami zazwyczaj nie zalegam :ok:
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Pon sty 31, 2011 7:25 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

kosma_shiva pisze:1. w związku ze zbliżającym się zdniem kota (05.02.2011) proszę wszystkich o zgłaszanie się do mnie na pw lub na maila kasinska.justyna@gmail.com

12-14, 14-16, 16-18

KOSMA, NIC NIE DZIAŁA TAK MOBILIZUJĄCO, JAK PUSTA LISTA!
Wtedy widać, gdzie jest wolne, jakie są godziny itd. Ja np. jestem "wzrokolcem" i tylko na takiej podstawie umiem się określić w czasoprzestrzeni dnia kota...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon sty 31, 2011 9:11 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

lutra pisze:http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9027525,Gminy_lacza_sily_dla_bezdomnych_zwierzat.html
to oznacza, że powoli następuje podział terenu i teraz jest jasność, gdzie przekierowywać ludzi z Wieliczki i okolicy.

no, to już bez przeszkód można podawać zakazane telefony. Chyba, że jak zwykle do gazety swoje a życie swoje.
Tylko jeżeli to jest mowa o terenie, o którym była mowa z panią A.K. to niektórych szlag trafi :wink:

Tweety

Post » Pon sty 31, 2011 9:29 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

Tweety pisze:
lutra pisze:http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9027525,Gminy_lacza_sily_dla_bezdomnych_zwierzat.html

no, to już bez przeszkód można podawać zakazane telefony. Chyba, że jak zwykle do gazety swoje a życie swoje.
Tylko jeżeli to jest mowa o terenie, o którym była mowa z panią A.K. to niektórych szlag trafi :wink:

8O 8O 8O
Można jaśniej (na pw oczywiście, bo nie kumam czaczy)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon sty 31, 2011 9:37 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

miszelina pisze:
Mam trzy sugestie:

2. Znalazłam karmę dla psa hills k/d. Może komuś się przyda. Sucha jest otwarta, chyba ktoś próbował ją dawać kotom.

Karma psia w tym poza zwykłą K/d puszki i suche (otwarte przez mnie) to karma po moim Opryszku :(
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon sty 31, 2011 9:56 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

katgral pisze:
miszelina pisze:
Mam trzy sugestie:

2. Znalazłam karmę dla psa hills k/d. Może komuś się przyda. Sucha jest otwarta, chyba ktoś próbował ją dawać kotom.

Karma psia w tym poza zwykłą K/d puszki i suche (otwarte przez mnie) to karma po moim Opryszku :(

czy ta karma dla psa aktualna? bylabym zainteresowana...
od jutra nie pracuje ;(
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon sty 31, 2011 10:04 Re: K-ów, żegnaj Zuzanko ;(( u Puzona też cholerny FIP ;[[

solangelica pisze:
katgral pisze:
miszelina pisze:
Mam trzy sugestie:

czy ta karma dla psa aktualna? bylabym zainteresowana...
od jutra nie pracuje ;(

Rozmawiaj z Tweety na ten temat bo ja przekazałam i nie mam wiedzy co i jak
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

[poprzednia][następna]