>>Rybnik: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob sty 29, 2011 12:18 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

Betta pisze:
edit: a jest więcej Józefów ?

no znalazłam.... 50 pozycji dla "Józefów" ... z czego 12 w powiecie mazowieckim ....

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Sob sty 29, 2011 12:25 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

Betta pisze:
Szalony Kot pisze:No nie powiedziałabym. Recydywy a i owszem, jak kot się utrzyma te pół roku, to tylko pokichuje, ale są takie bidy, co schodzą po tygodniu od przyjścia do schronu. Nie chciałabyś widzieć Tuli zaraz po wyjęciu. Ramony vel Zuzi. Mańka. Gamonia. Marion.
A ile kotów odeszło... niebieski, 100 nieszczęść, ta kotka, o którą Never tak długo walczyła, w koszmarnym stanie...

bo jakby nie było ... koty nie nadają sie na egzystencje w schroniskach... to nie sa miejsca przystosowane w żadnym stopniu dla kotów .... co innego koci azyl i to duży gdzie nie siedzi kot na kocie...

sa koty które sobie poradzą jak nasza Frusia (dzielnie trzymajace sie... ) i Skoczek , no i jest cała reszta które wyciagnęłysmy i które zostały...

ps tylko Jola mogła dać sie namówic na wściekłego (opis pracowników schorniska) kota z grzybica któremu trzeba przeliczac kuleczki z kapsułek dzieląc te 1002 na 6 porcji :mrgreen:

przypominam > Sunshine , w skrócie Shina - prosimy kciukasy zeby nam ozdrowiała bo musimy ciachnac ...a czasu wiele nie mamy

Obrazek

wczoraj tez znajoma Iburg wyciągnęła tego kocurka (tez wściekły : ) tylko nie moge sie do Pani dodzwonic :/

Obrazek

edit: a jest więcej Józefów ?

DZIEWCZYNY SUPER JAK ZAWSZE !!!!!! :ok:

IzkaSz

Od: Pt sty 21, 2011 15:06

Post » Sob sty 29, 2011 12:39 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

no pod Wawą są dwa-ten "mój" i ten z drugiej str Wawy.
dletego pytam o który chodzi-trzeba napisać k/czego i moze ,jeśli to nie mój, to dodac w tytule watku.
bo jak mój to ja pojadę jeśli chcecie.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 29, 2011 13:36 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

Chodzi o Józefów pod Otwockiem. Też nie wpadłam na to, że może być ich więcej :P Domek brzmi super, ja prowadzę rozmowy z Panią. Szkoda byłoby taką szansę dla Szoguna zmarnować. Mimo urody, nie ma bidulka szczęścia.

A już "mamy" kolejną kotkę do wydania. Znów niby wolnożyjąca, która okazała się domowym kotem :roll: Mam nadzieję, że jak poprzednia, szybko znajdzie dom. http://i805.photobucket.com/albums/yy33 ... tka072.jpg

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Sob sty 29, 2011 13:40 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

zerduszko pisze:Chodzi o Józefów pod Otwockiem.

To to jest ten przy smarti - więc pewnie osobę na wizytę już macie :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 29, 2011 13:52 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

no jasne :D
uprzdżcie panią,podajci mi tel do pani na PW i pojadę :D
oczywiści poproszękogoś o wsprcie bo jeszcze nigdy na pa nie byłam..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob sty 29, 2011 14:02 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

smarti pisze:oczywiści poproszękogoś o wsprcie bo jeszcze nigdy na pa nie byłam..

normalnie klamiesz :ryk: :ryk: :ryk: a wizyta dla Laluni? :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 14:04 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

smarti pisze:no jasne :D
uprzdżcie panią,podajci mi tel do pani na PW i pojadę :D
oczywiści poproszękogoś o wsprcie bo jeszcze nigdy na pa nie byłam..

Już podaję :ok: Jestem Ci bardzo wdzięczna :) ostatnio tak trudno znaleźć kogoś na wizytę, wszyscy się egoistycznie wykręcają :(

zerduszko

Post » Sob sty 29, 2011 14:25 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:oczywiści poproszękogoś o wsprcie bo jeszcze nigdy na pa nie byłam..

normalnie klamiesz :ryk: :ryk: :ryk: a wizyta dla Laluni? :D

no normalnie Lalunia to była a, a nie pa :ryk: :ryk: :ryk:

czyli pewnie będziemy szukać transportu zwrotnego bo mój dwupak do Gliwic,dwa transporterki do Rybnika i Perełka do Wawki..
dziewczyny z "mojej okolicy" Marzenia,Bianka, Chatte,Sz.Kot - szykujcie sie do transportu
:mrgreen: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Sob sty 29, 2011 15:17 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Sob sty 29, 2011 15:07 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

smarti pisze:czyli pewnie będziemy szukać transportu zwrotnego bo mój dwupak do Gliwic,dwa transporterki do Rybnika i Parałka do Wawki..
dziewczyny z "mojej okolicy" Marzenia,Bianka, Chatte,Sz.Kot - szykujcie sie do transportu
:mrgreen: :ryk: :ryk:

OK - juz sobie rezerwuję dwa dni :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 15:15 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

Betta-pisałaś coś o dwupaku?
napisz proszę więcej bo muszę wiedzieć-mam domek.. :D

smarti

Post » Sob sty 29, 2011 18:56 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

Betta pisze:ps tylko Jola mogła dać sie namówic na wściekłego (opis pracowników schorniska) kota z grzybicą, któremu trzeba przeliczać kuleczki z kapsułek dzieląc te 1002 na 6 porcji :mrgreen:

Wieczorem skapłam się, że na jedna porcję przypada 267 kulek, nie 167 :D. bo najpierw zliczałam po 200, potem po 50 a potem po 7 :D i zostały dosłownie 4 luźne kulki :D więc naprawde STARAŁAM się po równo na porcję :D przede mną jeszcze jedna kapsułka :D

Z dzisiejszych obserwacji... kicia dużo pije...i chętnie zjada co jej tam podrzucę... z łebka grzybek się sypie obficie... kicia nadal siedzi "w kuckach" i nadal świszcze przez nos....
ObrazekZ życiem jest jak ze sztuką w teatrze - nie ważne jak długo trwa lecz jak jest zagrana...
Oświęcim zaczyna się wszędzie tam gdzie człowiek widząc rzeźnię myśli: To tylko zwierzęta

jolkaB

Od: Pt sty 28, 2011 21:39

Post » Sob sty 29, 2011 22:12 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

Napisałam już na watku DT Smarti . Juz po wyjeźzie Rybnickich do Smarti dostałam propozycję na przyszłość od agitarius na transport kotów PKP. Napiszcie do niej PW.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Nie sty 30, 2011 10:46 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

jolkaB - jak koteczka?

Marzenia11

Post » Nie sty 30, 2011 17:45 Re: >>ŚL: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie finansowe

A wiadomo czy udało się umówić na wizytę p.a. dla Perełki?

zerduszko

[poprzednia][następna]