Betta pisze:
edit: a jest więcej Józefów ?
no znalazłam.... 50 pozycji dla "Józefów" ... z czego 12 w powiecie mazowieckim ....
Betta pisze:
Betta pisze:Szalony Kot pisze:No nie powiedziałabym. Recydywy a i owszem, jak kot się utrzyma te pół roku, to tylko pokichuje, ale są takie bidy, co schodzą po tygodniu od przyjścia do schronu. Nie chciałabyś widzieć Tuli zaraz po wyjęciu. Ramony vel Zuzi. Mańka. Gamonia. Marion.
A ile kotów odeszło... niebieski, 100 nieszczęść, ta kotka, o którą Never tak długo walczyła, w koszmarnym stanie...
bo jakby nie było ... koty nie nadają sie na egzystencje w schroniskach... to nie sa miejsca przystosowane w żadnym stopniu dla kotów .... co innego koci azyl i to duży gdzie nie siedzi kot na kocie...
sa koty które sobie poradzą jak nasza Frusia (dzielnie trzymajace sie... ) i Skoczek , no i jest cała reszta które wyciagnęłysmy i które zostały...
ps tylko Jola mogła dać sie namówic na wściekłego (opis pracowników schorniska) kota z grzybica któremu trzeba przeliczac kuleczki z kapsułek dzieląc te 1002 na 6 porcji![]()
przypominam > Sunshine , w skrócie Shina - prosimy kciukasy zeby nam ozdrowiała bo musimy ciachnac ...a czasu wiele nie mamy
wczoraj tez znajoma Iburg wyciągnęła tego kocurka (tez wściekły : ) tylko nie moge sie do Pani dodzwonic :/

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" zerduszko pisze:Chodzi o Józefów pod Otwockiem.

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:oczywiści poproszękogoś o wsprcie bo jeszcze nigdy na pa nie byłam..
a wizyta dla Laluni? smarti pisze:no jasne![]()
uprzdżcie panią,podajci mi tel do pani na PW i pojadę![]()
oczywiści poproszękogoś o wsprcie bo jeszcze nigdy na pa nie byłam..
Jestem Ci bardzo wdzięczna Marzenia11 pisze:smarti pisze:oczywiści poproszękogoś o wsprcie bo jeszcze nigdy na pa nie byłam..
normalnie klamiesz![]()
![]()
a wizyta dla Laluni?

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:czyli pewnie będziemy szukać transportu zwrotnego bo mój dwupak do Gliwic,dwa transporterki do Rybnika i Parałka do Wawki..
dziewczyny z "mojej okolicy" Marzenia,Bianka, Chatte,Sz.Kot - szykujcie sie do transportu
![]()
![]()

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Betta pisze:ps tylko Jola mogła dać sie namówic na wściekłego (opis pracowników schorniska) kota z grzybicą, któremu trzeba przeliczać kuleczki z kapsułek dzieląc te 1002 na 6 porcji![]()
Z życiem jest jak ze sztuką w teatrze - nie ważne jak długo trwa lecz jak jest zagrana...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości