Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kota jedziedo Oli
Pamiętajcie, że potrzebna jest pomoc w postaci karmy dla Oli![]()
Pomoże ktoś
CatAngel pisze:Pamiętajcie, że dostałam propozycję awaryjnego DT w Warszawie JEŻELI NIC INNEGO NIE BĘDZIE Kamila dostała tel, ale jeszcze nie odczytała pw
tojazofia pisze:Mam dziewczynę, która mi kiedyś przetrzymał kociaki małe DT. I powiedziała, że jest w stanie przechować kicię jeśli nic się nie znajdzie tylko, że koszt dzienny to 10 zł, bo ma obecnie ciężką sytuację finansową. Ona jest domkiem tymczasowym, ale głównie dla psiaków. Co wy na to?
CatAngel pisze:Wiecie cowypisuję się z tego
![]()
Poproszono mnie o pomoc w rozsyłaniu na FB i szukaniu DT.
DT jest cuuuudem, to ja się dowiaduję, że kota nie wiadomo czy tam trafi bo są u Oli koty, że trzeba będzie ją odizolować, że transport, że to, że tamto. Same przeciw![]()
![]()
I zapewne tam nie trafi. No chyba, że z litości
![]()
Nie rozumię myślenia ludzi.
SZKODA MI BĘDZIE KOTA![]()
![]()
jeżeli nic nie znajdzie i ją UŚPIĄ. Pani ponoć dała jej jeszcze tydzień, wątpię, że coś innego się znajdzie. No chyba, że stanie się CUD
![]()
Ja mam dość. Całe dwa dni poświęciłam na szukanie, błaganie ludzi na fb o jakiś kąt. W tym czasie mogłam pomóc innym kotom.
Jest DT to NIET bo to, bo tamto.
Wybaczcie za ton, ale ja poprostu nie wyrabiam![]()
Mam nadzieję, że nie zobaczę tytułu z [*]
szkoda mi tylko kotki, oby ktoś się znalazł i dał jej dom
Carmen201 pisze:Kamila
tytuł jest paniczny to i takie pozostałe reakcje.
Jeśli miałoby chodzić o życie Kota, to chyba nawet dt z 6 Kotami jest lepszy niż uśpienie.
Zawsze można nadal szukać innego dt.
No i zawsze przecież można wszystkie wątpliwości napisać na wątku, bo dla czytelników to wygląda trochę tak, że jest kilka awaryjnych możliwości dt a żadnej informacji na temat dalszych losów Kotki. Oczywiście każdy tu ma dużo zajęć (kocich i nie tylko) ale może, skoro założyłyście wątek z prośbą o pomoc, z, że tak powiem deadlinem do poniedziałku, to może warto by było czasem tu zajrzeć i napisać czytającym jak się ma sytuacja. Bo była niejasna.
Carmen201 pisze:Ok, to już wszystko jasne ( a ja akurat i ten wątek, i ten zbiorczy od dechy..
Już też mniej stresująco, skoro jeszcze tydzień macie na ewentualne manewry.
I, oczywiście w miarę możliwości, proszę o info w poniedziałek.
Bo tu paznokcie gryzę:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 56 gości