Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Pawełek i Antoś z felv...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 11:37 Re: Moja gromadka-Joaś i Michasia w DS:) Dziękujemy Mikołajowi:)

Ale niespodzianka :D
Za Nowinkę :piwa:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob sty 29, 2011 14:29 Re: Moja gromadka-Joaś i Michasia w DS:) Dziękujemy Mikołajowi:)

Tak, to radosna wieść, Nowinka już spakowana, uczesana 8) , teraz w każdej wolnej chwili miziam, bo ona bardzo chce i lubi. Już się pogodziła z koniecznością noszenia kubraczka, umie się w nim załatwić, ale wczoraj dostała jakiejś miziankowej głupawki, i leżała na plecach, a ja głaskałam kota. Kotu zachciało się jeść, więc co? Kot na leżąco przekrzywił głowę, wsadził mordkę do miski i zjadł. A co.

Poza tym dziś rano z pokoju tymczasów uciekła mi Elunia. Od tej pory widziana była w różnych miejscach domu, szczególnie upodobała sobie tunel koci. Łapać nie mam jak, bo ona się nie da, ma traumę po łapance w schronie. Chyba, że ją zagonimy na piętro i jakoś wejdzie do pokoju. A tak mi dobrze szło oswajanie Eluni, już była taka ufna...
Nie wiem, czy ona nie poszła sobie stamtąd z powodu Niteczki, która chyba nie wzbudza sympatii u Eluni i Landrynki, bo warczy. Chciałabym bardzo, żeby Niteczka jak najszybciej znalazła dom, i tutaj chciałam bardzo podziękować Mahob :1luvu: za ogłoszenia - liczę na to, że ktoś się zakocha JUŻ w Niteczce.

Z wieści bardziej pozytywnych, to codziennie mierzymy Landrynce poziom cukru i jest w normie! Mam wielką nadzieję, że ten skok w lecznicy był jednak stresowy. Mamy mierzyć nadal, i zobaczymy. Landrynki brzuszek po sterylce goi się cudnie, natomiast dziś nie bardzo je, a dotąd apetyt miała świetny.... To chyba nie przez obecność Niteczki? :cry:

Z wieści smutnych, to Kituś dziś nie bardzo je. Dotąd jadł chętnie, często i sporo. Dziś tylko troszkę zjadł... :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob sty 29, 2011 18:42 Re: Moja gromadka-Joaś i Michasia w DS:) Dziękujemy Mikołajowi:)

Nowinka jest w drodze do domu. Ma świetnych Dużych! :dance: :dance2:

Oby tylko teraz było wszystko dobrze. Oby się szybko przyzwyczaiła, zaufała... Kochana, najsłodsza, przegrzeczna Nowinka.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob sty 29, 2011 18:47 Re: Moja gromadka-Joaś i Michasia w DS:) Dziękujemy Mikołajowi:)

no to jest piękna wieść :-)

dzięki Wam taki cud się Nowince trafił!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob sty 29, 2011 18:51 Re: Moja gromadka-Joaś i Michasia w DS:) Dziękujemy Mikołajowi:)

Kciuki za Nowinkę! Bardzo się cieszę, że ma taki fajny dom, mam nadzieję, że brzuszek szybko zupełnie się zagoi :ok: Aż strach pomyśleć, co byłoby z Nowinką, gdyby nie Wy....
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Sob sty 29, 2011 23:29 Re: Moja gromadka-Joaś i Michasia w DS:) Dziękujemy Mikołajowi:)

anita5 pisze:Nowinka jest w drodze do domu. Ma świetnych Dużych! :dance: :dance2:

Oby tylko teraz było wszystko dobrze. Oby się szybko przyzwyczaiła, zaufała... Kochana, najsłodsza, przegrzeczna Nowinka.

Bardzo sie ciesze :)

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Nie sty 30, 2011 8:33 Re: Moja gromadka-Joaś i Michasia w DS:) Dziękujemy Mikołajowi:)

Cieszę się z powodu Nowinki :D
Ale Kituś mnie martwi....

Bazyliszkowa

Post » Nie sty 30, 2011 8:54 Re: Moja gromadka-Joaś i Michasia w DS:) Dziękujemy Mikołajowi:)

Smutne wieści Kitusiowe :( Ale wierzę, że dziś już lepiej :ok:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie sty 30, 2011 11:37 Re: Moja gromadka-Joaś i Michasia w DS:) Dziękujemy Mikołajowi:)

Kituś zjadł dziś troszkę więcej. I suche i puszkę. Sika na blat, kupy też tam robi. Nie nadążam ze zmianą podkładów. Acha, wczoraj Tomek robił gulasz, kroił wołowinę, Kitusiowi baaardzo smakowała.

Mam wieści z domu Nowinki, dojechała bez problemu, jadła, dała sobie podać tabletkę. Prawda, że fajnie? :D

Dziś ostatni dzień ferii, ech, ech...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie sty 30, 2011 11:54 Re: Moja gromadka-Joaś i Michasia w DS:) Dziękujemy Mikołajowi:)

Cudne wieści o Nowince :D :dance2: :dance:

Za Kitusia i Niteczkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie sty 30, 2011 14:07 Re: Moja gromadka-Joaś,Michasia i Nowinka w DS:)Mikołaju dzięki!

Nowinka mruczy, już wczoraj mruczała. Mądra koteczka, wie, że do swoich ludzi pojechała.

Niteczce bardzo potrzebny jest dom, bardzo... Lgnie do ludzia, potrzebuje uwagi, chciałaby uczestniczyć w różnych czynnościach, a ja jej wypuścić absolutnie nie mogę, moje koty by tego nie zniosły - warczy Niteczka jak wielki pies. :) Domku dla Niteczki, znajdź się, pliz.
Tomek obiecał zrobić jej foty, ale na razie śpi, nadal go boli wszystko i nie wiem, co to będzie. :|
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie sty 30, 2011 20:14 Re: Moja gromadka-Joaś,Michasia i Nowinka w DS:)Mikołaju dzięki!

Za Tomka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Pańcio musi być zdrowy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie sty 30, 2011 21:45 Re: Moja gromadka-Joaś,Michasia i Nowinka w DS:)Mikołaju dzięki!

amyszka pisze:Pańcio musi być zdrowy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

O właśnie :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Pon sty 31, 2011 7:41 Re: Moja gromadka-Joaś,Michasia i Nowinka w DS:)Mikołaju dzięki!

Bazyliszkowa pisze:
amyszka pisze:Pańcio musi być zdrowy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

O właśnie :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

za zdrówko pańcia :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon sty 31, 2011 9:33 Re: Moja gromadka-Joaś,Michasia i Nowinka w DS:)Mikołaju dzięki!

A to niespodzianka z Nowinką :)
Świetnie :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]