DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 1:53 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Szalony Kot pisze:
Luny może odrobinę, ale to niezbyt adopcyjnie dobre zdjęcia, moja twarz tam jest i w ogóle.

Ja bym wstawiła takie może i mnie by ktoś fajny zaadoptował :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sty 29, 2011 2:02 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Gibutkowa pisze:Zna ktoś jakiś dobry przepis na zupę żółwiową :twisted: , bo mnie zaraz szlak trafi z tą moją gadziną. Znowu się przyssała do rury od filtra. Jesooo... nie dość że koty upośledzone mam to mi się jeszcze trafił żółw z watoliną zamiast mózgu :evil:

wrzucić skorupę z żółwia (może być z zawartoscią) i gotować 4-5 godzin na wolnym ogniu, często mieszając... :wink: odżywcza i rehabilituje ogólnie cały organizm, zwłaszcza zanemizowany i przy leukopenii... niestety wiem z autopsji, choć zuoy takowej nie zdecydowałam się spozywać :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 29, 2011 2:03 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Gibutkowa pisze:
Szalony Kot pisze:
Luny może odrobinę, ale to niezbyt adopcyjnie dobre zdjęcia, moja twarz tam jest i w ogóle.

O tak, tak!! Ja tyż! :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 2:31 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Marzenia11 pisze:
Gibutkowa pisze:
Szalony Kot pisze:

O tak, tak!! Ja tyż! :ryk:

Ale mnie można adoptować tylko z Tulinką, a ona się załatwia po kątach, wyrzucą nas po dwóch dniach, jak ten, co ją oddał na Paluch...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 29, 2011 7:58 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Witajcie z rana :)
Ale fajne wieści tu czytam :piwa: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sty 29, 2011 10:52 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

wiesz,Kocie-może i "świńskie"-ogólnie to życie też bywa paskudnie "świnskie"-ale sama wiesz ze trzeba wybrać najlepszy domek i sprawdzić wszystkie dobre możliwości.I wybrać najlepszą.
i,jak sądzę taką wybrałyśmy.

a tamtej pani nawet nie prosiłam aby się zalogowała więc nie wiemy co by było.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 29, 2011 11:02 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Ty mi tu teraz nie mydl oczu Sunshine, Ty mi powiedz kilka słów o Mohicie i kilka zdjęć, żebym ogłoszenia mogła mu zrobić :>

Szalony Kot

Post » Sob sty 29, 2011 11:39 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Ja nie uważam za złe sprawdzanie każdego potencjalnie fajnego domku - przecież to nie oznacza automatycznie rezygnacji z tego, ktory już się zgłosił... a kotów na miau jest o wiele więcej niż fajnych domków....

smarti poszła po zdjęcia? :D

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 11:42 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

ależ z przyjmnością :D
do adopcji gotowi najbardziej są Mohito i lada dzień Lunka,zaraz potem Mela, Trisia i Carlitko.
Jeśli Mela nie pójdzie teraz to poczeka u mnie dwa mies sterylki...czy wyobrażasz sobie że póki co NIKT Meluni NIE CHCE 8O 8O 8O
Dziś planowana jest sesja zdjęciowa wszystkich wymienionych oraz Bąbelka :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob sty 29, 2011 11:47 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

smarti pisze:Jeśli Mela nie pójdzie teraz to poczeka u mnie dwa mies sterylki...czy wyobrażasz sobie że póki co NIKT Meluni NIE CHCE 8O 8O 8O
Dziś planowana jest sesja zdjęciowa wszystkich wymienionych oraz Bąbelka :D

NIE :!: naprawdę
a na sesję zdjęciową czekam niecierpliwie przebierając nóżkami :D

a jak zaczekasz jeszcze 5 minut teraz przy kompie to zaraz wstawię COŚ :wink:

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 11:52 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

teraz jestem już przy kompie w miarę na bieżąco :D

a to b.ważna wiad. dl Edzi-czarownicy:
alareipan pisze:Iwonka
Ty powiedz tej Ediśce, żeby się panienka nie wygłupiała! :? Pancia i ciocia mają plan i ma być wykonany!!!

No jak ona się nie raczy z nim dogadać, to ma wciry od cioci! Powiedz jej to Iwonka!

smarti

Post » Sob sty 29, 2011 12:01 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Biało-Rudy - zdjęcia z dzisiejszego nocnego karmienia.
To ten, o którym Ci mówiłam jesienią i miał być u Ciebie..

Obrazek
Obrazek
Obrazek
więcej zdjęć w wątku moich wolnożyjących...

Marzenia11

Post » Sob sty 29, 2011 12:04 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Jak to nikt? Przecież był jakiś chętny domek (no wiem, że jeden, ale był...). A aktywowałaś ogłoszenia z maila? Ja się dziwiłam, co przy Chmurce taki mały odzew i późny, a Ty mi po czasie się przyznajesz, że nie aktywujesz części ogłoszęń, to i nie dziwota :>

Edisi może Feliawaya na czas zapoznawania się w kontakt wsadzić? Bo plan wykonany powinien być :D

Lunka szczepienia i odrobaczenie tylko, jak już dziewczyna pociągać noskiem skończy. Pewnie już skończyła, ona wygląda na taką, co to dom i witamina M załatwiają sprawę, nikt kto spada z kolanek przy miziankach nie może być poważnie chory ;)

Zdjęcia zdjęcia zdjęcia! I historia Mohita :> Całą resztę znam :>

Szalony Kot

Post » Sob sty 29, 2011 12:49 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Marzenia-faaajny Rudi :kotek: :1luvu:

Kocie-Ty mnie nie 'szkaluj' :ryk: :ryk: :ryk:
bo potem są nadinterpretacje "gości" i to miewa różne przykre skutki (np.mój Tż który już nie chce nawet spojrzeć w stronę miau :roll: )

po pierwsze primo:
ja Chmurki nie aktywowałam bo znalazł sie domek w pierwszym dniu ogłoszeń!!
to po co miałam aktywować-skoro domek był idealny,natychmiast ię zakochcał a pozostałe telefony były beznadziejne,typu"nie ma co gadac o niczym,daje pani tego kota czy nie?" 8O

po drugie primo:
ten jeden który byłniby chętny na Melę,jak go zagadnęłam mailowo po kilku dniach to odpisał że jednak "nie jest Melcią zainteresowany" :twisted:

po trzecie primo:
wszystkie ogł Melci aktywowałam :D

po czwarte primo:
Feliwaya to Edzia ma na stałe odkąd z nami jest :)

po piąte primo:
Lunka jeszcze jeden ma do wzięcia ale już nie pociąga :D a miziak z niej straszny..
i dziś poznały i polubiły się z Melcią :D

no i mam problemik z Carlitem.
Carlito przyjechał do mnie bardzo chudziutki-cieszyłam się jak jadł cokolwiek-w sensie suchych royali i na mokro gurmeta.
Carlito skończył płukanki i zastrzyki,ładnie się wyokrąglił(jak na niego oczywiście),jadł przez jakiś czas suchy i mokre Ranale,ale od wczoraj się zbyntował.

nie chce już jesc renali-ponieważ próbowałam próżb,miziania i nic to namoczyłam mu starym zwyczajem mieszane royale i ...zjadł!

co mam robić?

miał być tylko na Renalu i podejść do badań krwi a teraz to co...

smarti

Post » Sob sty 29, 2011 13:05 Re: DT SMARTI- Shrekuniu['].. życie musi toczyć się dalej...

Bo Renal ma tylko dwa smaki i pewnie się chłopakowi znudził - ale nie odstepuj od nerkowej karmy tylko kup mu inną, np. animondę nerkową - to są pasztety więc może mu się spodoba taka odmiana. ZXwłaszcza przed badaniami - nie będziesz wiedziała co wpłynęło na wyniki (niezależnie od tego jakie one będą).
Kacper też ma różne firmy na zmianę - długo jadł Renala, ale naprawdę mu sie w końcu znudził.....

Marzenia11

[poprzednia][następna]