Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:smarti wraca z futrami od weta i dostałam smsem aktualne njusy![]()
Fionka- od zeszłego piątku co drugi dzień antybiotyk w zastrzyku HOSTAMOX - dziś ostatni i do obserwacji.
Devi - już po kapieli, wysuszona i piekna na razie bez zastrzyków, ma tylko leki.
Rozliczenia na razie jeszcze nie ma, ale każdy dzień to minimum 50zł za rybnickie koty, czyli niedzielę, poniedziałek i dziś. Natomiast wtorek - to było ratowanie Szrekusia i zastrzyk Deva, środa - zastrzyk Fionki i sekcja Szreka. W czwartek, czyli wczoraj nic nie było.
smarti bardzo by chciała powiedzieć, że to koniec leczenia, ale nie ma jeszcze takiej 100% pewności.
I tylko żal, że Shrekusia nie ma już z nami...
smarti pisze:(...)
Co do drugiej Pani która chce dwupaczek to raczej przestaje mnie zachwycać.
niby wszystko ok ale nie jest pewna czy je chce-pisz coś takiego ze patrzy na ich zdjęcie i próbuje się przyzwyczaić do myśli że może będą jej(...):
Nemi pisze:smarti pisze:(...)
niby wszystko ok ale nie jest pewna czy je chce-pisz coś takiego ze patrzy na ich zdjęcie i próbuje się przyzwyczaić do myśli że może będą jej(...):
Albo się wie, albo nie ... Fakt, że Pani "próbuje" się przyzwyczaić się do myśli, że koty będą jej - moim zdaniem źle rokuje ...
Nemi pisze:smarti pisze:(...)
Albo się wie, albo nie ... Fakt, że Pani "próbuje" się przyzwyczaić się do myśli, że koty będą jej - moim zdaniem źle rokuje ...
Bianka 4 pisze:Też tak myślę. Nasze Maluchy, chyba powinny pojechać do Sunshine
Marzenia11 pisze:sunshine307 - wygrałaś casting na ds dla maluchów!!!
gratulacje!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a widzisz? Trzeba się martwic na zapas?
Betta pisze:mój wet wlewa to kotom wszędzie : D ale przy kocim >przeziebieniu faktycznie pomaga na drogi oddechowe...
smarti pisze:no nareszcie jakiś madry wet co sreberka nie zabrania!
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 76 gości