Teraz niecierpliwie czekamy na wiesci od Karotki, jak staruszki dojechaly do Niej ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arcana pisze:Aniu, Bunia trafi do wlasnego Domu prosto na niedzielny obiad, jutro przenocuje u mnie, a Kacperek dojedzie do swojego wlasnego Domu jutro na kolację. Ja tez musze sie skupic - ne pomylic kotkow, nie pomylic kotkow...
Teraz niecierpliwie czekamy na wiesci od Karotki, jak staruszki dojechaly do Niej ...
Arcana pisze:Teraz jada ze schronu do Poznania. Moze juz dotarly do Karotki...
Jutro z Poznania do Wawy, gdzie Kacperek juz bedzie w domu, a Bunia w niedziele do Dąbrowy
Arcana pisze:A ile czasu Kacperek byl w schronisku? A Bunia?
nemeless pisze:Ech, dziewczyny ..... na Olimpie mają dla was porezerwowane specjalne miejsca. To pewne![]()
Kocie boginie. W sercach Kacperka, Buni ...... i tylu innych zwierzaczków macie już specjalne miejsca.
Nawet nie umiem wyrazić jakie jesteście wspaniałe.
Catnaperka pisze:Kotki ok 20 dojechały do Poznania. Niestety z bardzo niemiłymi przygodami z głupimi ludźmiale na szczęście nic nie dotknęło bezpośrednio kotów.
Kacperek jest bardzo chorutkiJest baaaaardzo chudy, nic nie je, zatacza się, ma okropny katar, świerzba, grzyba, zapewne robaki (ogromny brzuch) i być może pchły
![]()
![]()
![]()
![]()
Jutro rano zapewne pojedzie na kroplówke, żeby dał radę w podróży.
Bunia jest w dobrym stanie. Piękna czarniutka, lśniąca, ma ładne grube futro. Zjadła i za siebie i za Kacperka i za 5 innych kotów
Jutro ok 19 Kacperek będzie w Wawie i prosto do weta, Bunia dotrze do Dąbrowy w niedzielę.
Arcano wyliczyłam dwupak bo być może z Bunią miał jechać kotek z ŁodziAle jeszcze chwile poczekamy na decyzję domku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, raiya i 341 gości