Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Buri czuje się już w 100% u siebie . Jest niesamowicie spragniona głaskania. Śpi ze mną, tak jak Tito, ładnie je, ale śmieszy mnie strasznie bo wręcz rzuca się na berlinki i kiełbasę. Jak poczuje, to nie mam wyjścia, muszę dać. Brzunio ładnie zarasta futrem. Tito chyba się zakochał Kicie przeważnie ładnie się bawią, czasem śmiesznie ganiają, tylko czasem Burcia warknie jak ma dość zalotów, albo pacnie łapą a nawet pazurami. Zapraszamy chętne cioteczki w odwiedziny
mój Smartek też lubi berlinki do jedzenia a Kropka uwielbia kabanosy do ...zabawy potem je sobie suszy i ja je znajduje przy sprzątaniu i wynoszę ptakom.
i mnie się wczoraj potwierdziło że masz Jola ogromne szczęście wczoraj poznawaliśmy nasze dwa tymczaski oba na karmie antyalergicznej więc byłaby z nich świetna parka do adopcji co z tego jak Edisia rzucała się z pazurami i z dzikim wrzaskiem na niczemu niewinnego Bąbelka!! dla jego bezpieczeństwa musieliśmy przerwać te trudne zaręczyny
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...