Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:a gdzie sie podziewa mój Imiennik ?![]()
jessi74 pisze:słabiutka jestpo chemii dużo odpoczywa ma wybrać jeszcze 4 tabletki i umawiamy sie na wizytę do onkologa - narazie nowotwór nigdzie się nie ujawnił, ale ujawni się na pewno, to tylko kwestia czasu, tak mówi doktor
![]()
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:a gdzie sie podziewa mój Imiennik ?![]()
Jestem wykończony - matula mnie do szału doprowadzaMasz może numer telefonu do jakiejś organizacji walczącej o prawa zwierząt - czuję się zmolestowany! Wczoraj jak tłukłem Sibel to matula się wkurzyła i wymyśliła dla mnie nową karę - Elmirkowe Mizianki. Elmirka to taka dziewczynka z bajki co zamiziowywała kotki na amen
No i mnie matula dorwała i zamiziała, żebym zobaczył jak to jest "miło" jak ktoś mnie tak molestuje Ona jest jakaś psychiczna. Tak się wściekłem że musiałem znowu wtłuc Sibel
![]()
Gibutkowa pisze:jessi74 pisze:słabiutka jestpo chemii dużo odpoczywa ma wybrać jeszcze 4 tabletki i umawiamy sie na wizytę do onkologa - narazie nowotwór nigdzie się nie ujawnił, ale ujawni się na pewno, to tylko kwestia czasu, tak mówi doktor
![]()
Po chemii to normalne że jest osłabiona. Dojdzie do siebie, musi wyrobić nowe krwinki. Dostaje coś na odbudowę krwinek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51, puszatek i 148 gości