Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Schroniskowa Kropeczka już odebrana po sterylce i jest w Kociej Chatce, troszkę się boi ale całkiem z niej miziasta koteczka a przy głaskaniu mruczy jak traktornatomiast mała wije się jak piskorz dosłownie bo za wszelką cenę chce ściągnąć kubraczek - niezłe figury akrobatyczne odstawiała
mar_tika pisze:Po każdej niedzielnej wizycie w schronisku umieszaczam aktualizację kotów jakie znajduja się w kociarni schroniskowej.Każdemu kotu robię fotkę i opis kota,Aktualizuję też str Nadziei i zakładkę "Czekają na dom w schronisku".
Zdjęcia można śmiało ściągać i umieszczać na str schroniskowej
Na dzień dzisiejszy w schronisku jest :
KWARANTANNA
-Piękna trikolorka ok 1 roczna .Bardzo wystraszona .Ma problemy z zębami .Jeden górny kieł urwany do samego dziąsł(korzeń został),drugi w połowie ubity.Dolny kieł nachodzi na górną wargę ,wygląda na to że ma koteczka krzywy zgryz:)Dziś z mordki leciała jej krew.Ogólnie zęby żółte z lekkim nalotem kamienia ale nie tragedia.Monika mówiła że może ją mordka boleć
Szpitalik
APASZ -łobuz juz dużo fajniejszy ,miziasty ale wyglada tragicznie jak jakiś zbir.Zjada wszystko co mu sie pod paszcze położy.Aha Apasz jest jednojajeczny byc może drugie jadro jest w pachwinie,więc nie proponowałbym kastrować go w schronisku.Super doktor moze nie podołać temu zadaniu,a szkoda Apaszowi cierpiena dodawać
KROPECZKA koteczka ok 6 mies .Przesliczna,ale wystraszona
Bona44 pisze:Znalazłam i dalej pomagam
Filomen pisze:witam..tu mąż Filomen:)
dzisiaj tricolorka pojechala do bytomia - ciezko ja bylo zlapac.
na kwarantanie sa 2 nowe koty czarny i bialo-pregowana. w szpitaliku ostal jeden koteczek.
po czarnego ma podono przyjechac wlasciciel 1.02 - zobaczymy. mam nadzieje ze w schronie maja namiary na wlasciciela??
Filomen pisze:witam..tu mąż Filomen:)
dzisiaj tricolorka pojechala do bytomia - ciezko ja bylo zlapac.
na kwarantanie sa 2 nowe koty czarny i bialo-pregowana. w szpitaliku ostal jeden koteczek.
po czarnego ma podono przyjechac wlasciciel 1.02 - zobaczymy. mam nadzieje ze w schronie maja namiary na wlasciciela??
terenia1 pisze:Jak Dorotka przekazała schroniskowa Kropeczka o 10.30 pojechała z Kociej Chatki do swojego domku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, label3, Maniek19 i 82 gości