Latte - już szczęśliwa w swoim domku stałym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 22:33 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Jeśli chodzi o oddawanie kotów - ja swojego pierwszego tymczaska ogłaszałam, biały całkowicie był, to i telefony się urywały. Ale gdzie tam, jakie by się domki nie zgłaszały, to poszedł do moich znajomych - i teraz czasem mam wrażenie, że taki trójosobowy związek z nas, bo ja przez Gamonia to u nich regularnie bywam, ot tak, na herbatkę... ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro sty 26, 2011 22:43 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Szalony Kot pisze:Jeśli chodzi o oddawanie kotów - ja swojego pierwszego tymczaska ogłaszałam, biały całkowicie był, to i telefony się urywały. Ale gdzie tam, jakie by się domki nie zgłaszały, to poszedł do moich znajomych - i teraz czasem mam wrażenie, że taki trójosobowy związek z nas, bo ja przez Gamonia to u nich regularnie bywam, ot tak, na herbatkę... ;)

no ja niestety nie mam takiej mozliwosci oddania kota znajomym :(
w tej wsi koty to niczyj problem,nikt sie nimi nie interesuje..
balabym sie oddac kota..duzo by pisac echs..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro sty 26, 2011 22:45 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Ciepła pisze:Pani odpisala mi juz na Ankiete 8O
ma zabezpieczony siatka balkon na I pietrze i zgadza sie na wizyte przedadopcyjna :ok:
posiadala juz koty i psa,leczyla nawet 'dzikuska' potraconego przez auto wiec jest swiadoma dziwnych zachowan zwierzat 8O :ok:

zaczyna sie obiecujaco :ok:

Brzmi nieźle ,oby to był ten domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro sty 26, 2011 22:49 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

juz naladowalam telefon,zeby nie bylo dziwnych niespodzianek,ze mi bateria zdechla :mrgreen: :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 27, 2011 9:47 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Latunia tylko do najlepszego domku!!! :) :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Pętelka

Od: Pt lut 13, 2009 23:59

Post » Czw sty 27, 2011 11:46 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Ale to by było fajnie, gdyby Latunia znalazła już dom :P Znajomym nie wszystkie koty można oddać (nawet nie mam tylu znajomych, żeby znalazł się dom dla każdego kota, który wychodzi z mojego domu :wink: ). Najważniejsze, żeby był kochający człowiek i wspaniały dom
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sty 27, 2011 14:28 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Annaa pisze:
Ciepła pisze:Pani odpisala mi juz na Ankiete 8O
ma zabezpieczony siatka balkon na I pietrze i zgadza sie na wizyte przedadopcyjna :ok:
posiadala juz koty i psa,leczyla nawet 'dzikuska' potraconego przez auto wiec jest swiadoma dziwnych zachowan zwierzat 8O :ok:

zaczyna sie obiecujaco :ok:

Brzmi nieźle ,oby to był ten domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Trzymam kciuki :ok:

Amelia Poulain

Od: Nie sty 16, 2011 13:58

Post » Czw sty 27, 2011 15:23 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Czw sty 27, 2011 17:45 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

się dzieje.... kciuki :ok:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw sty 27, 2011 19:19 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

ja to jednak jestem pokrecona no :evil:
z przejecia pomylilam nr telefonu do siebie :mrgreen:
ale p.Ania byla dla mnie wyrozumiala i napisala mi w mailu nr do siebie :ok: ..
jestesmy po pierwszej bardzo milej rozmowie :ok:
no i jestesmy umowione w Seidlu jak przyjade z Latunia i porozmawiamy sobie wtedy jeszcze :ok:
p.Ania przeczytala sobie watek Latuni i z setki pytan zostalo tylko kilka konkretnych haha :wink: :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 27, 2011 19:20 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

brzmi naprawdę obiecująco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw sty 27, 2011 19:27 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Ciepła pisze:p.Ania przeczytala sobie watek Latuni i z setki pytan zostalo tylko kilka konkretnych haha :wink: :ok:

Dobre podejście :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw sty 27, 2011 19:46 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

jedno mnie tylko niepokoi :roll: ..
Latunia lzawi z oczkow :roll: ..
doczytalam na watku Timonka,ze byc moze to bakteria powoduje te lzawienie :roll: ..
poprosze,by zrobiono Latuni tez wymaz i bylo wszystko jasne :ok: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw sty 27, 2011 22:17 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Za słodką Latte :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Czw sty 27, 2011 22:40 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]