Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 26, 2011 15:05 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

AgaPap pisze:
Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: od postrzyżonych na jeżyka cyborgów :smokin: :mrgreen:

Ja Ci zaraz dam "cyborga" :evil: . Dobrze, że już trochę odrosłam, ale masz za to, Wielbłąd, masz w dziup w realu :mrgreen: .

To my tutaj zdjęcia z tej akcji poprosiemy :mrgreen: :ryk:

No to, pozostaje Ci Wielbłądziu, robić zakupy w tesco albo innych auchanie, tudzież carrefourze :ryk:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro sty 26, 2011 15:10 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: od postrzyżonych na jeżyka cyborgów :smokin: :mrgreen:

Ja Ci zaraz dam "cyborga" :evil: . Dobrze, że już trochę odrosłam, ale za to, Wielbłąd, masz w dziup w realu :mrgreen: .

Ależ Kochanie, Ty akurat nigdy nie wyglądałaś ani jak cyborg, ani jak tleniona szczotka klozetowa. Mówiłam Ci zresztą, że w tym ostatnim kolorze włosów jest Ci bardzo ładnie i słowo daję, naprawdę tak uważam (łżeć w żywe oczy raczej nie potrafię :twisted: ).
Informacji nt. co poniektórych chadzających po tym padole tlenionych cyborgów (no dobra, klasyfikacja już moja ;)) udzieliłaś mi zresztą sama, więc nie udawaj, że nie wiesz, jak wygląda prawdziwy cyborg :mrgreen:

Łazienka posprzątana. Czas na kuchnię.
Nie macie pojęcia, jak wkurza mnie to wstrętne, poprzyklejane do wszystkiego czarne foootro :twisted:

PS. Alyaa, kiedy ja właśnie Reala mam najbliżej domu :crying: (ale i tak zdecydowanie najbardziej lubię Leclerca, który też jest całkiem niedaleko ;)).
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro sty 26, 2011 15:47 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

W takim razie może być Leclerc ;) Reala niestety musisz się wystrzegać, skoro Marcelibu Ci tam grozi :D Nie będę pisać, że straszy (jako ten duch), bo i mnie by się oberwało :strach:

Ja najbliżej domu mam.... Lidla, Biedronkę i jakieś paskudne Tesco w wersji supermarket... Rany, jak ja nienawidzę tej sieci (i prywatnie, i służbowo). A robienie tam zakupów to dla mnie jakiś koszmar :? Zdecydowanie wolę namówić brata, żeby zawiózł mnie i mamę do Reala i tam zrobić zakupy. A że mam kartę Payback (do tego zakupy na allego i brat tankujący na BP) to, od czasu do czasu, wpadnie bon na 100 zł na zakupy :D

Alyaa

Post » Śro sty 26, 2011 15:51 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Też namiętnie zbieram punkty, tyle że przy moich 'jednoosobowych' zakupach (może w związku z tym pora zacząć kupować Padalcom Kiti-kata i Łiskacza na samie :mrgreen: ...?) i bez auta bony zazwyczaj biorę na 20, a co najwyżej na 50 złotych...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro sty 26, 2011 16:57 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Wielbłądzio pisze:Mówiłam Ci zresztą, że w tym ostatnim kolorze włosów jest Ci bardzo ładnie i słowo daję, naprawdę tak uważam

Monia, przefarbowałaś się??? 8O

Fotkę jakąś wrzuć, pliiiisss ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro sty 26, 2011 17:10 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

skaskaNH pisze:
Wielbłądzio pisze:Mówiłam Ci zresztą, że w tym ostatnim kolorze włosów jest Ci bardzo ładnie i słowo daję, naprawdę tak uważam

Ciemnobrązowa jest, taki ciepły czekoladowy kasztan. Ładnie Jej.
Podpisano: Życzliwa.

No to czekamy na fotki już dwóch Pięknych 8)
Anika, Marcelibu, gdzie jesteście :mrgreen: ???

Wielbłądzio

Post » Śro sty 26, 2011 18:15 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

No, już jest całkiem czyściutko.
Chwilowo :twisted:

Teraz sama wskoczę do wanny z pianą, a potem... Gdyby nie było tak ciemno i zimno, potem z całą pewnością wyruszyłabym na poszukiwania tego enigmatycznego kochanka-weterynarza ;) Tak właściwie, z racicą na sercu... To może powinnam jednak nieco rozszerzyć kryteria i nie brać pod uwagę wyłącznie weterynarzy, bo a nuż żaden interesujący (i wolny zarazem - no, albo przynajmniej taki, który w bigamii/poligamii nie będzie dostrzegał nic zdrożnego :mrgreen: ) wcale się nie znajdzie :roll: ... może przystojny-bogacz-nieważne-jakiej-profesji też ostatecznie by się nadał :wink: ... Ale skoro ciemno i zimno jest jako żywo - chyba natenczas zrezygnuję.
Hmm, tylko z tego wiecznego rezygnowania to jak dotąd nic dobrego nie wyszło :roll: ... Samotna, średnio atrakcyjna 'trzydziestka' z nadwagą i dziesięcioma kotami, dla równowagi za to :twisted: bez pracy... Nieee, wróć, tym sposobem na zawsze pozostanę tą samotną starą panną :twisted:
Chyba jeszcze młoda, wolna, bezdzietna i niezależna, z własnym mieszkaniem, w miarę atrakcyjna (nie licząc tej nadwagi i braku cycków), długowłosa, inteligentna, oczytana 8) ...

To jak myślicie, opłaca mi się wychodzić po tego kochanka - czy niekoniecznie :mrgreen: ?

Wielbłądzio

Post » Śro sty 26, 2011 18:54 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Aaa to już w/g uznania Wielbłądziu 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro sty 26, 2011 19:14 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Eeee tam, dzisiaj to dam już sobie spokój, nie chce mi się.
Znów muszę wysuszyć te obrzydłe kudliszcza, a potem chyba zakopię się w łóżku z książkami, z Księżniczką i z Tymi Dwoma, którzy zawsze mogą :wink:

Wielbłądzio

Post » Śro sty 26, 2011 19:26 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

skaskaNH pisze:

Kasia, no ciemna jestem, taka ciemny-mahoń, ale nie zajebisty kolor. I krótko ostrzyżona. Fotki nie mam... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro sty 26, 2011 19:26 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Wielbłądzio pisze:

No co Ty?! :evil: *Anika* podobno jest śliczna... :evil: 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro sty 26, 2011 19:52 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:

No co Ty?! :evil: *Anika* podobno jest śliczna... :evil: 8)

Że *anika* JEST śliczna, to fakt. Nie tylko ja to zresztą zauważyłam :smokin:
Anika, dawaj tę swoją nową fotkę publicznie (ja dostałam na pw, ale nie czuję się upoważniona, żeby wstawić) :ok:

Monia, przecież wiesz, gadałyśmy o tym wiele razy, że tak naprawdę to wcale nie chodzi o to, czy włosy są trochę krótsze, dłuższe, farbowane czy nie... Chodzi o to, żeby mieć swój własny, pasujący do siebie styl i konsekwentnie się go trzymać, nikogo nie naśladować, nie pastwić się nad samą sobą i nad wytrzymałością lustra :wink: , byle tylko zwrócić czyjąś uwagę... A przy tym mieć w sobie to COŚ, co jakoś tak samo z siebie przyciąga facetów 8)
Założę się, że gdybym np. ja pewnego dnia ostrzygła się po męsku, założyła sportową bluzę i vansy, przekłuła sobie język, brew, nos i diabli wiedzą co jeszcze :wink: , a do tego zaczęła słuchać dajmy na to techno czy hip-hopu - to natychmiast przestałabym podobać się wszystkim tym, którym podobam się taka jaka jestem (nawet z tą moją nadwagą i brakiem cycków) - stałabym się za to tylko śmieszna (podobnie bywa np. wtedy, kiedy jakaś dziewczyna-kumpel zaczyna pewnego dnia ni z tego ni z owego nosić etniczne kolczyki do męskich koszul w kratę :wink: ). Dlatego, klnąc nieraz siarczyście (zupełnie nie jak żadna tam długowłosa rusałka :ryk: ), myję i rozczesuję te moje poplątane kudły, od lat wytrwale zakładam kiecki w kwiatki (nie zastanawiając się, że być może jestem już na to ciutkę za stara :oops: ) i maluję rzęsy śliwkowym tuszem...
Ech dobra, koniec gadania, i tak od początku dobrze wiesz, o co mi chodziło z tymi cyborgami i rusałkami, nie :wink: ...?

PS. Chyba jednak wyjdę z domu. Nie po kochanka, ale wyjdę. Kolega Piotruś (ten z mózgiem) mnie nawołuje 8)

Wielbłądzio

Post » Śro sty 26, 2011 21:57 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Wielbłądzio pisze:Też namiętnie zbieram punkty, tyle że przy moich 'jednoosobowych' zakupach (może w związku z tym pora zacząć kupować Padalcom Kiti-kata i Łiskacza na samie :mrgreen: ...?) i bez auta bony zazwyczaj biorę na 20, a co najwyżej na 50 złotych...

Łiskacza, to lepiej nie :roll: Ma sporo procentów. Zastanów się, jak będziesz się czuła, gdy usłyszysz w ich wykonaniu "Hej, Sokoły" na całe 10 gardeł, upojonych tymże skąd inąd wyśmienitym trunkiem :roll:

No a poza tym dobry Łiskacz jest zasadniczo drogi...
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro sty 26, 2011 22:06 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

vega29 pisze:
Wielbłądzio pisze:Też namiętnie zbieram punkty, tyle że przy moich 'jednoosobowych' zakupach (może w związku z tym pora zacząć kupować Padalcom Kiti-kata i Łiskacza na samie :mrgreen: ...?) i bez auta bony zazwyczaj biorę na 20, a co najwyżej na 50 złotych...

Łiskacza, to lepiej nie :roll: Ma sporo procentów. Zastanów się, jak będziesz się czuła, gdy usłyszysz w ich wykonaniu "Hej, Sokoły" na całe 10 gardeł, upojonych tymże skąd inąd wyśmienitym trunkiem :roll:

No a poza tym dobry Łiskacz jest zasadniczo drogi...
Wrażenie na pewno będą bezcenne :ryk: Ale jeżeli uda się to nagrać i wrzucić na YT to sukces murowany i 'qpa $$$' na koncie murowana :mrgreen:

Alyaa

Post » Śro sty 26, 2011 23:28 Re: Jedyne takie Dranie. Wielbłąd na wymarciu.

Qpa po Łiskaczu/Kitekacie to i owszem, niewątpliwie będzie :mrgreen: , będzie sraja na całą łazienkę nawet - spraktykowane :twisted: i nigdy więcej.

Wróciłam od Piotrka.
Wróciłam z dwoma hiacyntami.
Łzy same lecą z oczu, chociaż może wcale nie powinnam płakać.
Zaprosił mnie właśnie po te hiacynty. "Bo pewnie sama nie masz teraz kasy, żeby sobie kupić, a kiedyś lubiliście..."
Zgadza się, lubiliśmy. My. Ja i K. W tamtym mieszkaniu, gdzie kiedyś mieszkaliśmy, w tamtej kolorowej, pachnącej klitce, która była naszym centrum wszechświata... Wszystkie parapety przez cały rok były zastawione fiołkami afrykańskimi, a wszystkie szafki, półki i biurko w sypialni - 'w sezonie' - właśnie kwitnącymi, różnokolorowymi hiacyntami... To K. nauczył mnie kochać hiacynty, konwalie i pluszowe, delikatne, złotookie afrykańskie fiołki... Zawsze śmialiśmy się, że któregoś ranka już się nie obudzimy (podobno zapach hiacyntów może upoić na śmierć ;)) i że to byłaby taka wymarzona, piękna i lekka śmierć...A Piotrek tyle razy tam u nas bywał - przecież to były jeszcze czasy mojego liceum - stąd wiedział i do dziś pamięta... I zgadza się, totalnie nie mam teraz kasy i liczę dosłownie każde dwa złote :( , dlatego o hiacyntach mogę sobie tylko pomarzyć :(
Wiadomo - i Piotruś też to oczywiście wiedział - że teraz będą u mnie stały już nie w domu, tylko w korytarzyku przed drzwiami - bo sok hiacyntów jest przecież podobno śmiertelnie trujący dla zwierząt :strach: - i że nawet mnie samej nie będą już miały szans upajać :( - ale pamiętał. I chciał coś dla mnie zrobić, zrobić mi przyjemność, sprawić, żeby chociaż przez chwilę zrobiło mi się lepiej i cieplej na sercu...
Piotruś... Gdyby nie miał tyle problemów ze sobą samym, ile ma... Gdyby był silny, tak jak wcale a wcale nie jest...
Ale po co tu gdybać, skoro i tak nic z tego nie przyjdzie :( A zresztą - przecież prawdziwa Przyjaźń jest czymś ZNACZNIE cenniejszym niż pierwszy lepszy niepewny związek damsko-męski...

Tak to właśnie jakoś w moim życiu jest. Jeden ktoś bywa uroczy, ujmujący i kochany - ale niestety przede wszystkim tylko w słowach, podczas kiedy ktoś inny, gdzieś indziej... A przecież Piotrek sam zarabia grosze. Przecież sam ma sto i jeden innych, swoich własnych poważnych problemów, na tyle dużo i na tyle poważnych, że naprawdę nie śmiałabym oczekiwać po nim pamiętania jeszcze o moich...
Pisałam już, ale chyba na Depce, więc powtórzę tutaj: uczucia to taki pieprzony, nieprzewidywalny poligon :( :( :(

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]