Marcelibu pisze:Wielbłądzio pisze: No to czekamy na fotki już dwóch Pięknych
Anika, Marcelibu, gdzie jesteście

???
No co Ty?!

*Anika* podobno jest śliczna...

Że *anika* JEST śliczna, to fakt. Nie tylko ja to zresztą zauważyłam

Anika, dawaj tę swoją nową fotkę publicznie
(ja dostałam na pw, ale nie czuję się upoważniona, żeby wstawić)
Monia, przecież wiesz, gadałyśmy o tym wiele razy, że tak naprawdę to wcale nie chodzi o to, czy włosy są trochę krótsze, dłuższe, farbowane czy nie... Chodzi o to, żeby mieć swój własny, pasujący do siebie styl i konsekwentnie się go trzymać, nikogo nie naśladować, nie pastwić się nad samą sobą i nad wytrzymałością lustra

, byle tylko zwrócić czyjąś uwagę... A przy tym mieć w sobie to COŚ, co jakoś tak samo z siebie przyciąga facetów
Założę się, że gdybym np. ja pewnego dnia ostrzygła się po męsku, założyła sportową bluzę i vansy, przekłuła sobie język, brew, nos i diabli wiedzą co jeszcze

, a do tego zaczęła słuchać dajmy na to techno czy hip-hopu - to natychmiast przestałabym podobać się wszystkim tym, którym podobam się taka jaka jestem
(nawet z tą moją nadwagą i brakiem cycków) - stałabym się za to tylko śmieszna
(podobnie bywa np. wtedy, kiedy jakaś dziewczyna-kumpel zaczyna pewnego dnia ni z tego ni z owego nosić etniczne kolczyki do męskich koszul w kratę
). Dlatego, klnąc nieraz siarczyście (zupełnie nie jak żadna tam długowłosa
rusałka 
), myję i rozczesuję te moje poplątane kudły, od lat wytrwale zakładam kiecki w kwiatki (nie zastanawiając się, że być może jestem już na to ciutkę za stara

) i maluję rzęsy śliwkowym tuszem...
Ech dobra, koniec gadania, i tak od początku dobrze wiesz, o co mi chodziło z tymi
cyborgami i
rusałkami, nie

...?
PS. Chyba jednak wyjdę z domu. Nie po kochanka, ale wyjdę. Kolega Piotruś (ten z mózgiem) mnie nawołuje

Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]