Tereniu to do Ciebie bo masz dyzur w pon.wieczor

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:jadziaII pisze:Mara S pisze:Królisia ma jakiegoś strupa (?) na prawym żebrze nieopodal kręgosłupa - nie wymycałam dokładnie bo jak wiadomo to wariatka
Mara piszesz o jakims strupie u Krolisi, to Belmondo ma cos podobnego juz w 4 miejscach, widziala to wetka, wskazane byly zeskrobiny ale na razie dala takie lekarstwo jest to taki gesty szampom leczniczy ktory sie rozrabia w malej ilosci wody i wciera w te zmnienione miejsca 1 x dz.
w tym szamponie jest unikonazol lub mikonazol /nie umiem rozczytac/ + chlorhexydyna.
To do stosowania tydzien zobaczymy czy pomoze, jak nie to trzeba zmienic leczenie albo dac do badania zeskrobiny.
Wiec mysle ze u Krolisi moze to byc cos podobnego, jak bede na KCh to zerkne i powiem czy to tak samo wyglada.
Ok ale Królisia podobno jutro jedzie do domku![]()
Czyli Belmondowi z 1 "strupo-grzybo-cosia" zrobiły się już 4
jadziaII pisze:Efi we wtorek ma isc na zabieg przeplukania kanalikow lzowych jest to zabieg w znieczuleniu, wiec od wieczora poniedzialku nie ma dostac jedzenia tylko pic i zamknac ja w boksie.
Tereniu to do Ciebie bo masz dyzur w pon.wieczor
całek pisze:Hej!
Mamy sponsora na antyramy dla NdD :>)
Kwota będzie w okolicach 200 - 250zł (niebawem się okaże). Jak ogarniemy pilniejsze sprawy związane z Dniem Kota, to wtedy zorientuję się w antyramach, cenach itp.
Będzie można robić częściej takie akcje :>))
Pozdrawiam
Dorota Wojciechowska pisze:Marcin może lepiej kupić fotoramy bo z doświadczenia wiem że antyramy ze względu na brak ramek w transporcie i oprawie bardzo często ulegają potłuczeniu. A koszty nowych szyb są wysokie i to się nie kalkuluje.
Ja zrobię rozeznanie cenowe u naszych dostawców i dam ci znać.
mar_tika pisze:toycia pisze:z prędkością światła do biega Psotka vel Mania - papierowe kulki łapie w locie ze szpagatem po drodzeProszę o której w czwartek rano jest dyżur???
Ja będę o 11:30 P.Dagmara przyjeżdża po Królisię.Jezeli będziesz w okolicach tej godz napisz mi prosze na gg żebyśmy się nie minęły:)
Filomen pisze:mam osoby zaiteresowane kotką z adhd, do 4 miesięcy? oraz kotką pręguską starszą (zaproponowalam Efi) mamy jakieś maluchy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google Adsense [Bot], puszatek, squid i 416 gości