Mruśkowo&Nuśkowo_wiosenne porządki :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 17:09 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_chłodno :-)

No to po dłuższej nieobecności reaktywujemy wąteczek. :D Dziewczynki mają się dobrze, rosną (a przynajmniej jedna z nich :lol: ), szaleją i są strasznymi miziakami. W wolnej chwili wrzucę najbardziej aktualne zdjęcia moich Panienek.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Wto sty 25, 2011 17:49 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_chłodno :-)

Mruśkowo pisze:No to po dłuższej nieobecności reaktywujemy wąteczek. :D Dziewczynki mają się dobrze, rosną (a przynajmniej jedna z nich :lol: ), szaleją i są strasznymi miziakami. W wolnej chwili wrzucę najbardziej aktualne zdjęcia moich Panienek.

HURRRRAAAAA !!!!!!!
:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

a teraz czekam na FOTY WIELKIEJ KOTY :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sty 25, 2011 21:08 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

Foty Wielkiej Koty ( a raczej jej brzusia ;-)) zamieścimy jutro (przepraszam, dziś już nie mam siły na te wszystkie wariacje z aparatem). Ale zamieszcze trzy cztery zdjęcia które są dla mnie very importatnt.

Oto...hm...intergracja: :ryk:

Obrazek

Integracja z Dużą...

Obrazek

Wspólne roznoszenie chaty...

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sty 25, 2011 23:22 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Fotki przekraczające 640x640px zamieniłam na miniaturki. Proszę stosować się do regulaminowych ograniczeń.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Wto sty 25, 2011 21:21 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

Dodam jeszcze, że Nusia, odkąd do nas przyjechała zawojowała moje serce i zdomniowała w pewnym sensie Mru. Nadal nie wiem, która jest samicą Alfa ;-) Czasem mam wrażenie, że Mru, czasem, że Nu. Generalnie wygląda to tak, że Nu dominuje przy michach ( tak, tak widać to po niej :ryk: ), Mru w codziennym życiu. Mru boi się obcych i gości, Nu uwielbiam "świeże mięsko", które się pojawia. A ponad wszystko kocha Nu facetów. I zawsze oscyluje w kierunku mężczyzn. ;-) Nusia jest wysteryzliowana. :D Po zabiegu oczywiście przeżyłam chwilę grozy, bo kot około 5:00 rano zrobił się zminy :oops: Dobrze, że mam wyrozumiałego weta, do którego w mig zadzwoniłam. :twisted: Dziewczynki zachowują w codziennych kontaktach wstrzemięźliwość, ale już je kilkakrotnie złapałam podczas np. mycia brzusiów. Nocą jedna śpi na moim rosnącym brzuchu, druga podejmuje próby spania mi na głowie. Mają rewelacyjnie wyregulowany zegarek. Nie potrzebuję budzika, bo o 5:20 dostaję z otwartej łapy w nos i stoję po ułamku sekundy na równych nogach. Nie wiem jak do udało mi się kiedyś żyć bez kotów. Nie wyobrażam sobie pustego mieszkania...Teraz, gdy otwieram drzwi pierwsze co słyszę, to koci wrzask. :mrgreen: A zawsze kiedy mi smutno, kociambry stosują felinoterapię. :1luvu:
Bożeko, dziękujemy za pamięć. Marzeniu11 dziękujemy za wsparcie. I przepraszam wszystkich cichych podczytywaczy wątku za dłuuugą nieobecność. A Mru i Nu serdecznie pozdrawiają. :ryk:

Mruśkowo

Post » Wto sty 25, 2011 21:28 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

Acha, Marzeniu11 PRZESIĘGAM!!!! Nu podtuczyła się tak sama. :lol:
Teraz jestem w stanie je rozróżnić po kolorze oczu :twisted: i po wiszącym brzuchu Nu :ryk:
No i po miejscu w którym leżą. :wink: :mrgreen:

Mruśkowo

Post » Wto sty 25, 2011 23:42 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

NIE, NIE, NIE wierzę!!! Nic sie samo nie tuczy ani nie chudnie :D ... niestety... :evil:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sty 26, 2011 11:32 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

Ostatnio edytowano Śro sty 26, 2011 15:42 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Fotki przekraczające 640x640px zamieniłam na linki

Mruśkowo

Post » Śro sty 26, 2011 11:38 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

Ostatnio edytowano Śro sty 26, 2011 15:43 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Fotki przekraczające 640x640px zamieniłam na linki

Mruśkowo

Post » Śro sty 26, 2011 11:40 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

Kurde, jednak fotografowanie czarnych kotów to sztuka. Której, pomimo posiadania dwóch czarnych kotów, nie udało mi się zgłębić. :wink:

Mruśkowo

Post » Śro sty 26, 2011 15:46 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

Bardzo proszę o zamieszczanie fotek w dozwolonym na miau rozmiarze,
to znaczy maksymalnie 640x640 pikseli. Większe - w postaci miniaturek.
Za duże fotki będą zamieniane na linki i czekały na "poprawkę".
:idea: http://imageshack.us/ oferuje bardzo wygodne zmniejszanie podczas uploadu.

:arrow: Screen z podpowiedzią
:idea: Na samym dole strony ImageShacka jest pole wyboru języka - można mieć po polsku. 8)
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Czw sty 27, 2011 9:38 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

graszka-gn pisze:Bardzo proszę o zamieszczanie fotek w dozwolonym na miau rozmiarze,
to znaczy maksymalnie 640x640 pikseli. Większe - w postaci miniaturek.
Za duże fotki będą zamieniane na linki i czekały na "poprawkę".
:idea: http://imageshack.us/ oferuje bardzo wygodne zmniejszanie podczas uploadu.

:arrow: Screen z podpowiedzią
:idea: Na samym dole strony ImageShacka jest pole wyboru języka - można mieć po polsku. 8)

Hm...sorry, nie doczytałam, że foty tylko w rozmiarze 640x640...
BTW angielski na szczęście jakoś znam. :lol:

Mruśkowo

Post » Czw sty 27, 2011 9:48 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

A co u futerek?

Foty cuuuuudne!!!! Musialam się wpatrywac intensywnie, aby rozpoznac moją była tymczaskę.. :evil: :evil: :evil: :wink:

Marzenia11

Post » Nie sty 30, 2011 10:16 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

Co w Mruśkowie? :D Czarne szaleją? :D

Marzenia11

Post » Nie sty 30, 2011 10:26 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

Obrazek
Buziaczki dla Mru i Nu
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon sty 31, 2011 15:51 Re: Mruśkowo&Nuśkowo_reaktywacja zimową porą ;-)

Marzenia11 pisze:Co w Mruśkowie? :D Czarne szaleją? :D

Jedno szaleje, drugie o tłuszcz dba, znaczy się je i śpi. tzn. tfu...nie o tłuszcz tylko o podszerstek. :ryk:

Mruśkowo

[poprzednia][następna]