Moderator: Estraven
sunshine pisze:Ej no... A może ona też, jak nasza Helga, uczulona na szwy. I może stad to dłuższe gojenie.
A skąd będziesz wiedziała, że rana się wygoiła do końca?
shalom pisze:W Zaklinaczu kotów napisane jest że pozycja spania kota zależy też w dużej mierze od temperatury. Jak kotu jest bardzo ciepło to śpi rozwalony, a jak chłodno to zwija się w kłębek, jak chowa główkę gdzieś tam w nogi to mu zimno. U nas by się zgadzało bo w domu kaloryfery rzadko włączone i śpią zwinięte w kłębek, a w słoneczku zawsze się rzowalały na całą długość.
shalom pisze:Sie napisałam tyle ze nie u siebie, sorry elu za bałagan
sunshine pisze:Ja też nie pozwalam się gryźć, cofam rękę. Ale potem znowu zaczepiam. Hans odpycha moją rękę i jednocześnie sie przymila. Komiczny jest wtedy. Zgrywa twardziela a tak bardzo potrzebuje czułości![]()
Jeśli chcesz być delikatnie ugryziona, zapraszam na zabawy z Hansem.
sunshine pisze:Nasz Hans w ogóle nie śpi zwinięty w kłębek. Inne kicie widziałam mniej lub bardziej zwinięte. Jego nigdy. Podobno HSB widział, ale nie wiem czy mogę mu wierzyćYeti też było widywane
elu pisze:O, jak miło sobie rozmawiacie na moim wątkuDzięki Wam wątek żyje, bo ja ostatnio kompletnie nie mam czasu
Wpadam tylko na chwile, żeby zajrzeć na mój bazarek.
Matkoicórko, Migotka zrobiła nam dzisiaj pobudkę ok. 1ej, zechciało jej się na wymiotyNachapała się wieczorem mięsa i oczywiście wszystko zwróciła nie pogryzione
Jak nauczyć koty gryzienia a nie połykania w całości!
Ech...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 11 gości