DO zamknięcia - KORABIEWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 17:48 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

A jak myślisz?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sty 25, 2011 17:49 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

magaaaa pisze:A jak myślisz?

:twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sty 25, 2011 18:00 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

Zofia&Sasza pisze:

Pożywiom uwidim...
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Wto sty 25, 2011 18:44 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

Zofia&Sasza pisze:

pokaleczone, wychudzone na maksa, niektóre ciągnące takie dredy za sobą jakby miały ze 3 ogony jeszcze 8O , malusie, dygocące szczeniorki na śniegu. Widok na pierwszy rzut oka jak z pierwszej lepszej umieralni a nie z przytuliska prowadzonego przez OPP :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto sty 25, 2011 19:29 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

Uff! Wreszcie się można odezwać;] Moja przyjaciółka, której sprzedałam temat informowała mnie na bieżąco. Na początku nie wiadomo było, czy temat chwyci, bo ostatnio kot z YT i husky mieszały w TV, ale gdy wydawca przejrzał linki, które jej podesłałam (z miau i dogo), przestał mieć wątpliwości;] W trakcie powstawania reportażu orzekł, że to będzie petarda, cokolwiek to znaczy;) Redaktorki, które widziały fragmenty były wstrząśnięte. Tak że myślę, że to będzie niezły szok dla wielu zwolenników p. Szwarc. I nie tylko zwolenników, wielu ludziom opadną łuski z oczu, mam nadzieję.
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Wto sty 25, 2011 19:39 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

Hikiko pisze:Uff! Wreszcie się można odezwać;] Moja przyjaciółka, której sprzedałam temat informowała mnie na bieżąco. Na początku nie wiadomo było, czy temat chwyci, bo ostatnio kot z YT i husky mieszały w TV, ale gdy wydawca przejrzał linki, które jej podesłałam (z miau i dogo), przestał mieć wątpliwości;] W trakcie powstawania reportażu orzekł, że to będzie petarda, cokolwiek to znaczy;) Redaktorki, które widziały fragmenty były wstrząśnięte. Tak że myślę, że to będzie niezły szok dla wielu zwolenników p. Szwarc. I nie tylko zwolenników, wielu ludziom opadną łuski z oczu, mam nadzieję.

Szkoda, że przez tyle czasu walczyła tam Viva, punktowała wszelkie kretynizmy tam funkcjonujące, Aga_Mazury od nas silnie wspierała wtedy Czarka w wojnie z p. A., która przecież tłumaczyła, że wszyscy jesteśmy psychole, bo tam tak czarująco :evil: . I dzięki temu hodowało się dalej tę umieralnię, bo pani A. poklepywała panią M. po pleckach ...

Tweety

Post » Wto sty 25, 2011 19:50 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

Z tego, co pisała mona z Dogo, to nie jest jeszcze koniec walki Vivy. Długo to trwało, pewnie, ale w końcu się coś ruszyło. A co do opinii... "niektórzy" pewnie i tak w to nie uwierzą. Ciekawe, jakie wpisy się pojawią w Księdze Gości;)
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Wto sty 25, 2011 19:56 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

Hikiko pisze:Z tego, co pisała mona z Dogo, to nie jest jeszcze koniec walki Vivy. Długo to trwało, pewnie, ale w końcu się coś ruszyło. A co do opinii... "niektórzy" pewnie i tak w to nie uwierzą. Ciekawe, jakie wpisy się pojawią w Księdze Gości;)

Oby dali radę w końcu. Już dawno można tam było zaprowadzić jako taki ład i nadać temu miejscu sens istnienia. Ile zwierzaków musiało w międzyczasie odejść, bo się komuś coś zdawało :evil:
gdzie byli ci obrońcy gdy takie rzeczy tam się działy http://www.facebook.com/pages/pomagam-p ... 1763442030 ?

Tweety

Post » Śro sty 26, 2011 10:27 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

Szlag mnie chyba trafi z żalu... :cry:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sty 26, 2011 10:34 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

Jak widzę coś takiego to zastanawiam się czy Bóg istnieje :cry:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro sty 26, 2011 10:56 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

Tweety pisze:
Hikiko pisze:Uff! Wreszcie się można odezwać;] Moja przyjaciółka, której sprzedałam temat informowała mnie na bieżąco. Na początku nie wiadomo było, czy temat chwyci, bo ostatnio kot z YT i husky mieszały w TV, ale gdy wydawca przejrzał linki, które jej podesłałam (z miau i dogo), przestał mieć wątpliwości;] W trakcie powstawania reportażu orzekł, że to będzie petarda, cokolwiek to znaczy;) Redaktorki, które widziały fragmenty były wstrząśnięte. Tak że myślę, że to będzie niezły szok dla wielu zwolenników p. Szwarc. I nie tylko zwolenników, wielu ludziom opadną łuski z oczu, mam nadzieję.

Szkoda, że przez tyle czasu walczyła tam Viva, punktowała wszelkie kretynizmy tam funkcjonujące, Aga_Mazury od nas silnie wspierała wtedy Czarka w wojnie z p. A., która przecież tłumaczyła, że wszyscy jesteśmy psychole, bo tam tak czarująco :evil: . I dzięki temu hodowało się dalej tę umieralnię, bo pani A. poklepywała panią M. po pleckach ...

Czy pisząc A., masz na myśli osobę, co to Ty wiesz, a ja rozumiem? :wink: Bo jeśli tak, to zastanawia mnie od dawna skąd jej się wzięło hobby nałogowego bronienia zbieraczek w starszym wieku? :twisted:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro sty 26, 2011 11:43 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

No to się na Księdze zagotowało :twisted: Próbka niepowtarzalnego stylu:

Zakaz wstępu dla hejterów, 2011-01-25

Najgrubszy k... w wasze mordy hejterzy z....

Po reportażu może zamkniecie mordy hejci pozłacani

A tą szklankę jesz pogryziesz hejcie p.....

I nie nerwowi tylko jadący po was hejterach jak po ostatnich szmatach !!!

Magdo Szwarc, podziwiam elokwencję, acz nie zazdroszczę :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro sty 26, 2011 11:48 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

A co to jest "hejter"???? wie ktoś może?
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Śro sty 26, 2011 11:49 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

kto to jest hejter? 8O 8O 8O 8O
gerardbutler

Post » Śro sty 26, 2011 11:53 Re: PIEKŁO W KORABIEWICACH - oglądajcie 26.01 TVN24!!! str.33

Zofia&Sasza pisze:
Tweety pisze:

Czy pisząc A., masz na myśli osobę, co to Ty wiesz, a ja rozumiem? :wink: Bo jeśli tak, to zastanawia mnie od dawna skąd jej się wzięło hobby nałogowego bronienia zbieraczek w starszym wieku? :twisted:

nie wiem ale szkodzi wizerunkowi obrońców praw zwierząt. Z jednej strony larum jak w jakimś schronie jest suka w ciąży i wtedy wisi na telefonie i komenderuje wszystkimi co kto ma zrobić a z drugiej całkowite przyzwolenie na to co się dzieje u tej "milutkiej", starszej pani. Chyba, że coś jej przysłania zdolność oceny sytuacji, bo to różnie na mieście mówią, ale nie wnikam, bo plotki to kompletnie nie moja działka

Tweety

[poprzednia][następna]