Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:A jak myślisz?
Zofia&Sasza pisze:magaaaa pisze:A jak myślisz?
Zofia&Sasza pisze:magaaaa pisze:A jak myślisz?
Hikiko pisze:Uff! Wreszcie się można odezwać;] Moja przyjaciółka, której sprzedałam temat informowała mnie na bieżąco. Na początku nie wiadomo było, czy temat chwyci, bo ostatnio kot z YT i husky mieszały w TV, ale gdy wydawca przejrzał linki, które jej podesłałam (z miau i dogo), przestał mieć wątpliwości;] W trakcie powstawania reportażu orzekł, że to będzie petarda, cokolwiek to znaczy;) Redaktorki, które widziały fragmenty były wstrząśnięte. Tak że myślę, że to będzie niezły szok dla wielu zwolenników p. Szwarc. I nie tylko zwolenników, wielu ludziom opadną łuski z oczu, mam nadzieję.
Hikiko pisze:Z tego, co pisała mona z Dogo, to nie jest jeszcze koniec walki Vivy. Długo to trwało, pewnie, ale w końcu się coś ruszyło. A co do opinii... "niektórzy" pewnie i tak w to nie uwierzą. Ciekawe, jakie wpisy się pojawią w Księdze Gości;)
Tweety pisze:Hikiko pisze:Uff! Wreszcie się można odezwać;] Moja przyjaciółka, której sprzedałam temat informowała mnie na bieżąco. Na początku nie wiadomo było, czy temat chwyci, bo ostatnio kot z YT i husky mieszały w TV, ale gdy wydawca przejrzał linki, które jej podesłałam (z miau i dogo), przestał mieć wątpliwości;] W trakcie powstawania reportażu orzekł, że to będzie petarda, cokolwiek to znaczy;) Redaktorki, które widziały fragmenty były wstrząśnięte. Tak że myślę, że to będzie niezły szok dla wielu zwolenników p. Szwarc. I nie tylko zwolenników, wielu ludziom opadną łuski z oczu, mam nadzieję.
Szkoda, że przez tyle czasu walczyła tam Viva, punktowała wszelkie kretynizmy tam funkcjonujące, Aga_Mazury od nas silnie wspierała wtedy Czarka w wojnie z p. A., która przecież tłumaczyła, że wszyscy jesteśmy psychole, bo tam tak czarująco. I dzięki temu hodowało się dalej tę umieralnię, bo pani A. poklepywała panią M. po pleckach ...
Zofia&Sasza pisze:Tweety pisze:Hikiko pisze:Uff! Wreszcie się można odezwać;] Moja przyjaciółka, której sprzedałam temat informowała mnie na bieżąco. Na początku nie wiadomo było, czy temat chwyci, bo ostatnio kot z YT i husky mieszały w TV, ale gdy wydawca przejrzał linki, które jej podesłałam (z miau i dogo), przestał mieć wątpliwości;] W trakcie powstawania reportażu orzekł, że to będzie petarda, cokolwiek to znaczy;) Redaktorki, które widziały fragmenty były wstrząśnięte. Tak że myślę, że to będzie niezły szok dla wielu zwolenników p. Szwarc. I nie tylko zwolenników, wielu ludziom opadną łuski z oczu, mam nadzieję.
Szkoda, że przez tyle czasu walczyła tam Viva, punktowała wszelkie kretynizmy tam funkcjonujące, Aga_Mazury od nas silnie wspierała wtedy Czarka w wojnie z p. A., która przecież tłumaczyła, że wszyscy jesteśmy psychole, bo tam tak czarująco. I dzięki temu hodowało się dalej tę umieralnię, bo pani A. poklepywała panią M. po pleckach ...
Czy pisząc A., masz na myśli osobę, co to Ty wiesz, a ja rozumiem?Bo jeśli tak, to zastanawia mnie od dawna skąd jej się wzięło hobby nałogowego bronienia zbieraczek w starszym wieku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 42 gości