Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-kropeczka- pisze:Kociaro mam taką nadzieję, bo tak się w niej zakochałam, że chcę, żeby u nas znalazła ten ciepły kącik, mając do towarzystwa również dwa nasze kociambry
To właśnie nasz domek ma nadzieję stać się tym na zawsze, na dobre i złe, bo kiciunia skradła me serce bezpowrotnie
justyna8585 pisze:-kropeczka- pisze:Kociaro mam taką nadzieję, bo tak się w niej zakochałam, że chcę, żeby u nas znalazła ten ciepły kącik, mając do towarzystwa również dwa nasze kociambry
To właśnie nasz domek ma nadzieję stać się tym na zawsze, na dobre i złe, bo kiciunia skradła me serce bezpowrotnie
Bardzo się cieszę.To już postanowione?pytam,bo zaczęłam robić ogłoszenia:)
-kropeczka- pisze:justyna8585 pisze:-kropeczka- pisze:Kociaro mam taką nadzieję, bo tak się w niej zakochałam, że chcę, żeby u nas znalazła ten ciepły kącik, mając do towarzystwa również dwa nasze kociambry
Bardzo się cieszę.To już postanowione?pytam,bo zaczęłam robić ogłoszenia:)
Z mojej strony tak, Justa ma głos decydujący, także może na razie się wstrzymać, dopóki Justyna się nie wypowie?
Kociara82 pisze:sama sobie winna jestes, skoro tak rozpiescilas swoje kociarstwo![]()
-kropeczka- pisze:A owszem![]()
Dba się na co dzień, a czasem wyjątkowo dogadza, np jakąś pyszną wołowinką
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 43 gości