Moderator: Estraven
Tak sie garnie do czlowieka, taka lagodna jest...
Do dzis mam przed oczami wyraz jej pysia kiedy ostatnio ja odwiedzalam, jej spojrzenie, kiedy do mnie podeszla sie przywitac
Mysle, ze nowy domek bez problemu szybko nawiaze z nia kontakt, szybko sie "dogadaja"

-kropeczka- pisze:Kociaro mam taką nadzieję, bo tak się w niej zakochałam, że chcę, żeby u nas znalazła ten ciepły kącik, mając do towarzystwa również dwa nasze kociambry
To właśnie nasz domek ma nadzieję stać się tym na zawsze, na dobre i złe, bo kiciunia skradła me serce bezpowrotnie
justyna8585 pisze:-kropeczka- pisze:Kociaro mam taką nadzieję, bo tak się w niej zakochałam, że chcę, żeby u nas znalazła ten ciepły kącik, mając do towarzystwa również dwa nasze kociambry
To właśnie nasz domek ma nadzieję stać się tym na zawsze, na dobre i złe, bo kiciunia skradła me serce bezpowrotnie
Bardzo się cieszę.To już postanowione?pytam,bo zaczęłam robić ogłoszenia:)
-kropeczka- pisze:justyna8585 pisze:-kropeczka- pisze:Kociaro mam taką nadzieję, bo tak się w niej zakochałam, że chcę, żeby u nas znalazła ten ciepły kącik, mając do towarzystwa również dwa nasze kociambry
Bardzo się cieszę.To już postanowione?pytam,bo zaczęłam robić ogłoszenia:)
Z mojej strony tak, Justa ma głos decydujący, także może na razie się wstrzymać, dopóki Justyna się nie wypowie?

kochanie, nawet nie wiesz, jak sie ciesze

kocham cie, sis 

Kociara82 pisze:sama sobie winna jestes, skoro tak rozpiescilas swoje kociarstwo![]()
-kropeczka- pisze:A owszem![]()
Dba się na co dzień, a czasem wyjątkowo dogadza, np jakąś pyszną wołowinką
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 78 gości