W razie nagłej niespodziewanej, to służę transportem
A jeśli Zakapcio pojedzie do DS, to inny kopalniany szczęśliwiec ma szansę na DT u Caldien, że tak nieśmiało zapytam?

Kasiu, a kiedy ta akcja w realu (?) jest planowana i jak mozna Wam pomóc?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaja555 pisze:akcja w Realu jest chyba w drugi weekend lutego
można nam pomóc oczywiście logistycznie, tzn. kotki z dt do Reala podrzucić (a to bliziutko) na 10.00, koniec jest o 20.00
kaja555 pisze:caldien pisze:świetne wieści dla Zakapiorkajak co, moja oferta cały czas aktualna:) ale trzymam mocno kciuki za domek stały, bo w końcu stały jest lepszy niż tymczas:)
dokładnie, poczekamy czy odpiszą, bo szkoda go tak tarmosić z miejsca w miejsce, jeżeli się zdecydują, to pojedzie od razu do ds
wszystko się okaże, może nic z tego nie wyjdzie..., a ja dzisiaj Caldien prze telefon postarzyłam trochę, odebrała takim poważnym głosem, ale to pewnie ton jeszcze z egzaminu![]()
A tak apropos naszej rozmowy o jedzeniu, co Twój kawaler lubi jeść? Bo na zdjęciu na dogo wygląda na wypasionego
kaja555 pisze:caldien pisze:pytanie - może macie gdzieś wśród znajomych jakieś koty cukrzycowe? Mam pół worka 1,5kg Royal Canin Diabetic do oddania, mój kocur musi zmienić karmę na hipoalergiczną... Chetnie oddam za darmo, co ma u mnie leżeć;)
popytam, jedynym cukrzykiem jakiego znałam była Kaśka [*]
Iburg pisze:kaja555 pisze:caldien pisze:pytanie - może macie gdzieś wśród znajomych jakieś koty cukrzycowe? Mam pół worka 1,5kg Royal Canin Diabetic do oddania, mój kocur musi zmienić karmę na hipoalergiczną... Chetnie oddam za darmo, co ma u mnie leżeć;)
popytam, jedynym cukrzykiem jakiego znałam była Kaśka [*]
Może ogłosić na watku kotów cukrzycowych
viewtopic.php?f=1&t=114244&p=6974666&hilit=koty+cukrzycowe#p6974666
Powinni byc chętni
kaja555 pisze: (...) oko może być tylko zatkane, to nie koniecznie przeziębienie, ale nie mam dzisiaj transporterka i nie mam jak go zabrać
może do soboty byłby już wyszykowany, ale najpierw poczekam, aż domek zadzwoni do mnie i obgadamy szczegóły
kaja555 pisze:właśnie się muszę zastanowić jak to zrobić
jeszcze TZ nie wie, że do Opola trzeba jechać :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 56 gości