magaaaa pisze:Patrząc jak latają jedno za drugim nikt by nie pomyślał, ze tam siedem łapek biega, nie osiem.
U mnie tak lata 2x3 łapek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Patrząc jak latają jedno za drugim nikt by nie pomyślał, ze tam siedem łapek biega, nie osiem.
bulba pisze:Fantastyczne są takie koty z charakterem
magaaaa pisze:bulba pisze:Fantastyczne są takie koty z charakterem
Niekoniecznie do adopcji.
TŻ mówi że nikt nie weźmie obgryzionego kota który gryzie
magaaaa pisze:Niekoniecznie do adopcji.
TŻ mówi że nikt nie weźmie obgryzionego kota który gryzie
. Tak czy inaczej wierzę, że zadbacie o jej przyszłośćmagaaaa pisze:Tzn kochana dla mnie - podejrzewam, ze kazdy normalny człowiek by ją pognał na czery wiatry za to gryzienie. ALe ja ją kocham.
lusesita pisze:magaaaa pisze:poza tym, mój TŻ mówi, że Gryźka jest słodka
Jak On ją miał na rękach to była obudzona i nie chciało jej sie gryźć.
Ale fakt, tak żeby ugryźć porządnie to się jeszcze nie zdarzyło.magdaradek pisze:a czemu ona załatwia się do wanny a nie do kuwety?
Magduś, ja pojęcia nie mam. Pytałam, ale się zawzięła i nie chce powiedzieć![]()
Agn mi sugeruje, ze to z poczucia i potrzeby czystosci. Kuwete wszakże ma i u siebie w łazience i w mieszkaniu jeszcze dwie.
Wszystkie kryte.
Jak miała odkrytą - to sikala do kuwety, a kupę wywalała w wannie.
Teraz przy krytej kuwecie nie robi tam nic.
BTW musze jej wstawić odkrytą.
Właśnie ze względu na te uwarunkowania Gryzia śpi w łazience; już od dawna hasa po domu swobodnie, ale na noc idzie do łazienki.
Wczoraj TŻ ja rano wypuścił i miałam siku na jednej kanapie a kupę na drugiej. Nie widziałam czy to Ona, ale podejrzewam że tak.
Poza tym Gryzia jest przesłodka, mruczy pieknie i jest sliczna!naline pisze:Tak czy inaczej wierzę, że zadbacie o jej przyszłość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 80 gości