mar9 pisze:Maria Szczyglińska pisze:za kociaste
dzięki
dla tego dueciku każda ilość kciuków jest przydaśna
Może RC Calm dla maluszka? Zostało mi po moich osiedlowcach, mogę wysłać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Maria Szczyglińska pisze:za kociaste
dzięki
mjs pisze:mar9 pisze:Maria Szczyglińska pisze:za kociaste
dzięki
Może RC Calm dla maluszka? Zostało mi po moich osiedlowcach, mogę wysłać.
mjs pisze:Nie jest tego dużo, więc nie przejmuj się kosztami. Proszę o adres na pw, może jutro uda mi się wysłać.
Tu jest info o Calmiehttp://animalia.pl/produkt,16585,Royal_ ... alm_%28kot
Napisali, że dla kotów dorosłych, nie wiem w jakim wieku jest Gucio, Może inni wypowiedzą się, czy może chrupać tę karmę.
mar9 pisze:mjs pisze:Nie jest tego dużo, więc nie przejmuj się kosztami. Proszę o adres na pw, może jutro uda mi się wysłać.
Tu jest info o Calmiehttp://animalia.pl/produkt,16585,Royal_ ... alm_%28kot
Napisali, że dla kotów dorosłych, nie wiem w jakim wieku jest Gucio, Może inni wypowiedzą się, czy może chrupać tę karmę.
wet ocenił go na ok. 4 m-ce ale na oko bo w zęby bał się zaglądać![]()
mar9 pisze:Majeczka w klatce zrobiła kupkę w kuwecie, siku także![]()
![]()
idzie ku lepszemu
![]()
Już się do klatki przyzwyczaiła, nie płakusia w niej i nie awanturuje się, apetyt jest OK, nawet bardzo OK
![]()
Gucio przemieszcza się po dziupli, co chwila widuję go w różnych miejscach, a to w kuchni na legowisku, a to na półeczce w kuchni, rano dojrzałam go NA kartonie a wczoraj wieczorem ma moment wpadł do pokoju
(zobaczyłam go na sekund pięć pod stołem
).
Oczywiście gdy nasze oczy spotkają się to maluszek nawiewa ile sił w małych nóżkach ale wygląda na to, że przeniesienie go z klatki do kartonu to był całkiem niezły pomysł. Nie ma żadnych konfliktów z innymi kotkami, od czasu do czasu z kartonu dochodzą odgłosy zabawy.
Tak więc wygląda na to, że pomaleńku wychodzimy na prostą![]()
Co oczywiście nie znaczy, że nie potrzebujemy magicznych forumowych kciuków![]()
Ja zacznę![]()
![]()
![]()
![]()
mar9 pisze:Pani zadzwoniła ponownie i poprosiła o "rezerwację" Uszatki.
Ona pozdaje egzaminy, przygotuje dom na przyjęcie koteczki a ja w tym czasie zaszczepię i ciachnę Uszatkę.
Majeczka ładnie załatwia sie do kuwetki więc otwarłam jej boczne drzwiczki klatki ale nie wyszła, chyba juz sie do klatki przyzwyczaiła
Gucio dalej sie mnie boi ale chodzi sobie "luzem" i widuję go to tu to tam, na parapecie wczoraj też już był. Jednym słowem zwiedza chłopaczek
pisiokot pisze:mar9 pisze:Pani zadzwoniła ponownie i poprosiła o "rezerwację" Uszatki.
Ona pozdaje egzaminy, przygotuje dom na przyjęcie koteczki a ja w tym czasie zaszczepię i ciachnę Uszatkę.
Majeczka ładnie załatwia sie do kuwetki więc otwarłam jej boczne drzwiczki klatki ale nie wyszła, chyba juz sie do klatki przyzwyczaiła
Gucio dalej sie mnie boi ale chodzi sobie "luzem" i widuję go to tu to tam, na parapecie wczoraj też już był. Jednym słowem zwiedza chłopaczek
Dobre wieści, cieszę się
Mizianki dla wszystkich kociastych
justyna8585 pisze:Ja wierze,że Gucio da się w końcu pogłaskać.
Nie chce nic mówić,ale jeśli z Uszatką się uda,to zostaną same nieadopcyjne
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 46 gości