anulka111 pisze::ok:

kciuki sie trzymaja

Bardzoś skuteczna w tym trzymaniu!!!!
Oto korespondencja dzisiejsza z Panią Emilią z Gliwic (to ta pani z akcji chętna na Miszę):
"Witam!!
Jak najbardziej jestem zainteresowana adopcją Miszy.
Jeżeli jest to możliwe, mogłabym nawet Miszę odebrać już piątek, żebym mogła poświęcić mu więcej czasu w weekend.
Oczywiście jeżeli ten termin nie jest odpowiedni- dostosuję się.
Pozdrawiam
Emilia"
i drugi email:
"Jeżeli posiada Pani konto na NK- serdecznie zapraszam - tam Erwiś ma całe mnóstwo zdjęć - niemniej w załączeniu przesyłam tez parę fotek, mam świadomość adopcji drugiego kotka, wchodzi do duzej rodziny kociarzy - moja córka adoptowała u Pani Liptonka - teraz nazywa się Lucek, brat ma dwa koty, szwagierka również dwa- więc wszyscy jesteśmy zakochani w kotach

"
<radocha><radocha><radocha> ale się Miszy trafiło, noooooooo
a dzisiaj przyszedł jeszcze taki email:
"Witam,
przeglądając aukcje na portalu allegro.pl znalazłem aukcję Miszy i od razu mnie zauroczył. (link do aukcji:
http://allegro.pl/szp-blekitny-misza-cz ... 00072.html)
Chciałbym się dowiedzieć o wiek Miszy. Pytanie może wydawać się dziwne, ale nigdy nie miałem kota. Wiadomo, że mając młodego kota można go nauczyć odpowiednich zachowań, i że dorosły kot ma swoje nawyki i przyzwyczajenia.
Z tego co zdążyłem przeczytać to kotek jest w Zabrzu, a ja mieszkam w Siemianowicach Śląskich tak więc po sąsiedzku.
Pozdrawiam,
Piotr Sz..."