Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:mnie to pachnie kompleksami, ale naprawdę nie chciałabym zmieniać tego wątku w spekulacje nt czyjejś kondycji mentalnej...
ewar pisze:Fragment ogłoszenia jakie wisi w przychodni u nas pod Hutą:
w skrócie:
"dzikie koty są nosicielami wielu groźnych chorób, nie należy ich karmić, a kto będzie to robił będzie ukarany i sprawa skierowana do sądu grodzkiego"
Podpisał to lekarz, kierownik przychodni.Podobno rozwieszono je również w innych.Pan doktor nie był pewno na TYCH zajęciach.To Podkarpacie.Na Helu spotkałam się z opinią,że jedyną metodą antykoncepcji wśród kotów jest nie dawanie im jedzenia.
Kumiko pisze:KotkaWodna pisze:Kumi, daj spokój, niektórzy są niereformowalni...
wiesz, takie riposty po prostu obrzydzają pobyt na tym forum... jak widać niektórzy są nafaszerowani złośliwością i cynizmem. Jak myślisz Kotko Wodna, klikanie po wszystkich możliwych wątkach i zaczepki są dobrym sposobem na dowartościowanie się?
animalon pisze:Kumiko pisze:KotkaWodna pisze:Kumi, daj spokój, niektórzy są niereformowalni...
wiesz, takie riposty po prostu obrzydzają pobyt na tym forum... jak widać niektórzy są nafaszerowani złośliwością i cynizmem. Jak myślisz Kotko Wodna, klikanie po wszystkich możliwych wątkach i zaczepki są dobrym sposobem na dowartościowanie się?
... nie przejmuj się- Zofia&Sasza tak ma - wpaść , "wrzucić" komuś do pieca i już, nic konstruktywnego nie wnosi , tylko przytyki i wszystko podwarza , więc trzeba się nauczyć pomijać zaczepki i robić swoje
![]()
![]()
Katia80 pisze:Ale ja nie rozumiem, ta reporterka, dziennikarka, redaktorka, czy jak ją zwał zwróciła się do Kumiko i Catnaperki, bo one się przecież z TVNem kontaktowały przy okazji sprawy dręczenia Mariki. Czy źle kojarzę? Takiego zbiorowiska specjalistów od zwierząt w Polsce jak nasze forum i pewnie dogomania nigdzie się nie znajdzie. Więc nie rozumiem, o co szum. Ale też nie wnikam, nie mój interes.
karolinah pisze:KotkaWodna pisze:mnie to pachnie kompleksami, ale naprawdę nie chciałabym zmieniać tego wątku w spekulacje nt czyjejś kondycji mentalnej...
Nie rozpędzasz się za bardzo?
ewar pisze:Fragment ogłoszenia jakie wisi w przychodni u nas pod Hutą:
w skrócie:
"dzikie koty są nosicielami wielu groźnych chorób, nie należy ich karmić, a kto będzie to robił będzie ukarany i sprawa skierowana do sądu grodzkiego"
Podpisał to lekarz, kierownik przychodni.Podobno rozwieszono je również w innych.Pan doktor nie był pewno na TYCH zajęciach.To Podkarpacie.Na Helu spotkałam się z opinią,że jedyną metodą antykoncepcji wśród kotów jest nie dawanie im jedzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], luty-1 i 679 gości