A to co się tam świeci to nie palec, tylko oparcie łóżka...
Jesooo
Moderator: Estraven
Satyr77 pisze:Osoba która proponuje swoje usługi za kasę chyba jest profesjionalistą, sorry ale tak schrzanić zdjęcie mnie udało się raz słabym kompaktem. Efekt cienia hmmm interesujący ale ja bardziej widzę efekt palca.

Cameo pisze:Następnym razem zrobię tak...
Pół godziny przed wizytą w kuwecie, ustawię oświetlenie, nagrzeję lampy. Potem rozłożę statyw i usunę zbędne elementy. Kiedy kot będzie już w kuwecie, ustawię się w odpowiedniej pozycji, założę dyfuzor, pogrzebię przy ustawieniach, przechylę palnik lampy. A kiedy kot będzie robić swoje, po prostu strzelę fotkę, żeby ją potem pokazać szanownemu jury i wysłuchać oceny
O!
magaaaa pisze:Satyr77 pisze:Osoba która proponuje swoje usługi za kasę chyba jest profesjionalistą, sorry ale tak schrzanić zdjęcie mnie udało się raz słabym kompaktem. Efekt cienia hmmm interesujący ale ja bardziej widzę efekt palca.
Pokaż swoje zdjęcie srającego kota.
Ocenimy.

Georg-inia pisze:Zadałam pytanie na które otrzymałam nieco zadziwiającą mnie odpowiedź i stwierdziłam, że nie chce mi się dalej ciągnąć tego tematu ani wyjaśniać o co właściwie chodzi z tymi pchłami.
Georg-inia pisze:eee?...? oddałaś do adopcji nie odpchlonego kota?sorry, nie nadążam nad tym co się dzieje, więc przyczepiam się do konkretnej wypowiedzi
Cameo pisze:Inga, Torina została odpchlona 26 Listopada - za miesiąc, czyli dokładnie 26 Grudnia miała dostać kolejną dawkę.
Senioor pisze:Georg-inia pisze:Cameo pisze:Inga, Torina została odpchlona 26 Listopada - za miesiąc, czyli dokładnie 26 Grudnia miała dostać kolejną dawkę.
Czego nie zrozumiałaś w tej wypowiedzi?![]()
Proszę o odpowiedź na pytanie.
Senioor pisze:Frontline chroni przed pchłami przez 5 do 6 tygodni (odsyłam do strony zabijkleszcza.pl)
o dziwo, po przyjeździe Toriny do nas, jeden z naszych kotow (majka) zaczął się czesto drapac.
wczoraj oba ww koty zostaly psikniete fiprexem. Dzisiaj jest spokoj.
przypadek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue, elmas, Google [Bot], madziek*GONZO*, Meteorolog1, włóczka i 95 gości