To niestety prawda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
e-dita pisze:Wiecie co, odbija mi chyba.
śniło mi się, że znalazłam kociaka, już się schyliłam żeby go zabrać oczywiście, ale podniosłam głowę a tam wyżej na pagórku siedziała cała banda kotów o bardzo dziwnym wygladzie ( ryza naokoło głowy i trochę małpi wyglad) w tym jeden wyraźnie większy - taki szefo całej bandy - więc siedziały z wyrazem na twarzy: tylko ja rusz a pożałujesz.Ruszyłam, bo niby czemu nie, ta cała banda ruszyła w pogoń za mna. Tak się wystraszyłam, że obudziłam się w tym samym momencie, w którym czułam ich wściekłe sapanie na plecach.
Co to oznacza?
Istna pisze:jak w toz ciachają lewe ucho to znaczy że kot czy kotka?
Istna pisze:Ech E-dita Ty to masz sny... Może powinnaś trochę spasować w prześladowaniach kociego gatunku?
Istna pisze:No i co Wy mówiliście że wyjec nie wyje? Wyła mi z Klucza na Pomorzany na całe gardło
kya pisze:Kocurek-prawe ucho
Kociczka -lewe
envy pisze:A tak a'propos tż, luźna refleksja mi się nasunęłaGdyby mój miły nie był kociarzem, nie byłby moim miłym
Tym mnie ujął głównie, że za kotami przepada.
Istna pisze:envy pisze:A tak a'propos tż, luźna refleksja mi się nasunęłaGdyby mój miły nie był kociarzem, nie byłby moim miłym
To tacy faceci naprawdę istnieją?
agiis-s pisze:Istna pisze:envy pisze:A tak a'propos tż, luźna refleksja mi się nasunęłaGdyby mój miły nie był kociarzem, nie byłby moim miłym
![]()
![]()
![]()
...nie no widziałam na własne oczy![]()
mój mauż (bardzo podobny w reakcjach do TZ Istny) po dwóch latach intensywnego wychowywania dzisiaj moje szaleństwa kwituje spojrzeniem nr 3 li i jedynie
Istna pisze:envy pisze:A tak a'propos tż, luźna refleksja mi się nasunęłaGdyby mój miły nie był kociarzem, nie byłby moim miłym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 61 gości