Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wiolaww pisze:Dzisiaj miałam smutny dzieńDowiedziałam się, że odeszła kotka mojej koleżanki. Zawsze jak u niej byłam, to Czarna mnie nie odstępowała. Była to olbrzymia kicia, gdy była jeszcze zdrowa to ważyła z 10 kg!!! Miziasta niesamowicie. Niestety choroba nerek jest straszna. Przykro.....
jasdor pisze:Ja kiedyś też tak miałamTeraz mieszkam w bloku i działeczki nie posiadam. I to jest to, czego brakuje mi najbardziej. Tak strasznie lubiłam się zmęczyć przy motyce. A w ogródku miałam same kwiatki. Nigdy nie siałam marchewek i pietruszek, no - koperek tak
Oddałabym wszystko oprócz kotów żeby móc powrócić do natury.
jasdor pisze:Wpadam na chwilkę zapytać, co tam u Was słychać. Bo u nas jakiś pomór. Koty śpią już drugi tydzień bez przerwyZamieniają sie tylko miejscami. Jak jeden z budy wylezie na fotel, to drugi z fotela do budy się właduje
Szejbal pisze:jasdor pisze:Wpadam na chwilkę zapytać, co tam u Was słychać. Bo u nas jakiś pomór. Koty śpią już drugi tydzień bez przerwyZamieniają sie tylko miejscami. Jak jeden z budy wylezie na fotel, to drugi z fotela do budy się właduje
No pomór, pomór Jasdorku, bo Twój wątek to już tak zakurzony, że...![]()
jasdor pisze:Szejbal pisze:jasdor pisze:Wpadam na chwilkę zapytać, co tam u Was słychać. Bo u nas jakiś pomór. Koty śpią już drugi tydzień bez przerwyZamieniają sie tylko miejscami. Jak jeden z budy wylezie na fotel, to drugi z fotela do budy się właduje
No pomór, pomór Jasdorku, bo Twój wątek to już tak zakurzony, że...![]()
Ty mi tu mojego nie wygaduj, tylko sie na swój popatrz
MalgWroclaw pisze:jasdor pisze:Ja kiedyś też tak miałamTeraz mieszkam w bloku i działeczki nie posiadam. I to jest to, czego brakuje mi najbardziej. Tak strasznie lubiłam się zmęczyć przy motyce. A w ogródku miałam same kwiatki. Nigdy nie siałam marchewek i pietruszek, no - koperek tak
Oddałabym wszystko oprócz kotów żeby móc powrócić do natury.
To wiadomo: wszystko, a nie "wszystkich"
jasdor pisze:A czy ja mogę mieć do wyboru tylko się umyć i spać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 107 gości