Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madzka pisze:Dziewczyny gdybyście potrzebowały karmę dla kotów dworcowych, czy piwniczkowych to mogę zaoferować mały pakiet Bozity, Felixa i nawet mleczka Klara. Moje smoki niestety mają nietolerancję pokarmową i nie mogą jeść nic oprócz gotowanego kurczaka i Royala Gastrointestinal. Dajcie znać.
Poza tym transport z mojej strony jest nadal aktualny. Niestety nie bywam na wątku regularnie więc mogę coś pominąć, ale w razie potrzeby piszcie na priv.![]()
Pozdrowienia !
Etka pisze:Drago juz u mnie.
Boi sie straszliwie ale na szczescie pokojowo nastawiony do kotow to i Bananka i Drakul sa tylko ciekawi.
Amiska syczy, wscieklizna jedna, ale to jak zawsze.
Maly zadekowal sie bidny w katku i sie boi, ale mysle ze dzien, dwa i sie przelamie.
mamut pisze:Petycja Online w sprawie ukarania sprawców bestialskiego czynu i niedopuszczeniu do przedawnienia sprawy podpalonej kotki Toli.
UWAGA: drastyczne zdjęcie http://www.petycjeonline.pl/petycja/pet ... -czynu/161, Jeśli możecie podpisać petycję , to bardzo proszę - PODPISUJCIE!!!!, i koniecznie weryfikujcie podpis. Trzeba uzbierać 100 tysięcy podpisów.
Ja już petycję podpisałam!
Artykuł z 05.01.2010, UWAGA: to samo drastyczne zdjęcie http://www.fakt.pl/Kto-pastwi-sie-nad-k ... 957,1.html
kasia_5000 pisze:Etka pisze:Drago juz u mnie.
Boi sie straszliwie ale na szczescie pokojowo nastawiony do kotow to i Bananka i Drakul sa tylko ciekawi.
Amiska syczy, wscieklizna jedna, ale to jak zawsze.
Maly zadekowal sie bidny w katku i sie boi, ale mysle ze dzien, dwa i sie przelamie.
Taki był wystraszony, że strasznie smutno było mi Go przekazywać Etce.
Tzn. logicznie rzecz biorąc, cieszę się, że ma DT.
Ale w piwniczce bez Niego smutno i On taki wystraszony i stąd taki smutek.
kasia_5000 pisze:GRAFIK: 24.01.2010 - 30.01.2011
pn. - saggi (zgodnie z wpisem)
wt. - MartaK
śr. -
czw. - Polanka
pt. - Jarka
sob. -
ndz. -
saggi pisze:Dostały litr wody z olejkiem, jeszcze ciepła w miarę była jak lałam, najbardziej rzuciły się na wodę, do jedzonka poszedł tylko jeden.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 278 gości