Poznań Główny - koty i kocięta / Super-pilne DT!!! - str 80

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 14:51 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

Drago juz u mnie.
Boi sie straszliwie ale na szczescie pokojowo nastawiony do kotow to i Bananka i Drakul sa tylko ciekawi.
Amiska syczy, wscieklizna jedna, ale to jak zawsze.
Maly zadekowal sie bidny w katku i sie boi, ale mysle ze dzien, dwa i sie przelamie.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Nie sty 23, 2011 15:42 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

:ok: :ok: Oby sie szybko zadomowil i jeszcze szybciej znalazl DS.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie sty 23, 2011 18:07 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

madzka pisze:Dziewczyny gdybyście potrzebowały karmę dla kotów dworcowych, czy piwniczkowych to mogę zaoferować mały pakiet Bozity, Felixa i nawet mleczka Klara. Moje smoki niestety mają nietolerancję pokarmową i nie mogą jeść nic oprócz gotowanego kurczaka i Royala Gastrointestinal. Dajcie znać.
Poza tym transport z mojej strony jest nadal aktualny. Niestety nie bywam na wątku regularnie więc mogę coś pominąć, ale w razie potrzeby piszcie na priv. :)
Pozdrowienia ! :)

Magda, karmę b. chętnie przyjmiemy.
Przykro mi z powodu Twoich kotków. W Kotulni chyba te problemy się nie ujawniły, bo jadły puszki?
Co do transportu, to w razie czego mam Twój telefon ;)

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Nie sty 23, 2011 18:09 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

Etka pisze:Drago juz u mnie.
Boi sie straszliwie ale na szczescie pokojowo nastawiony do kotow to i Bananka i Drakul sa tylko ciekawi.
Maly zadekowal sie bidny w katku i sie boi, ale mysle ze dzien, dwa i sie przelamie.

Taki był wystraszony, że strasznie smutno było mi Go przekazywać Etce.
Tzn. logicznie rzecz biorąc, cieszę się, że ma DT.
Ale w piwniczce bez Niego smutno i On taki wystraszony i stąd taki smutek.

kasia_5000

Post » Nie sty 23, 2011 20:08 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

Jest kolejna petycja do podpisania, pomozcie!
mamut pisze:Petycja Online w sprawie ukarania sprawców bestialskiego czynu i niedopuszczeniu do przedawnienia sprawy podpalonej kotki Toli.
UWAGA: drastyczne zdjęcie http://www.petycjeonline.pl/petycja/pet ... -czynu/161, Jeśli możecie podpisać petycję , to bardzo proszę - PODPISUJCIE!!!!, i koniecznie weryfikujcie podpis. Trzeba uzbierać 100 tysięcy podpisów.
Ja już petycję podpisałam!

Artykuł z 05.01.2010, UWAGA: to samo drastyczne zdjęcie http://www.fakt.pl/Kto-pastwi-sie-nad-k ... 957,1.html
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie sty 23, 2011 21:16 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

Kasiu_500 w takim razie umówimy się jakoś na przekazanie karmy. A moje smoki nie mogą narzekać. Na kurczaka gotowanego się rzucają, więc nie jest tak źle. Dla mnie większy problem bo muszę codziennie gotować. Ale czego się nie robi dla tych łobuziaków.:)
Cieszę się, że Drago już w DT. :D

madzka

Od: Śro paź 13, 2010 19:26

Post » Nie sty 23, 2011 21:31 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

kasia_5000 pisze:
Etka pisze:Drago juz u mnie.

Taki był wystraszony, że strasznie smutno było mi Go przekazywać Etce.
Tzn. logicznie rzecz biorąc, cieszę się, że ma DT.
Ale w piwniczce bez Niego smutno i On taki wystraszony i stąd taki smutek.

dalej taki wystraszony siedzi w wiklinowym koszyczku mimo iz w domu spokoj.
No nic z Panem Powaznym tez bylo nielatwo a teraz wariuje to i Drago sie otworzy.
Narazie go tam zostawilam niech siedzi z nami w pokoju w tej wiklinie, na sile go nie wyciagam bo strasznie sie denerwuje i ciezko oddycha, totez dalam mu spokoj. Uspokoi sie to sam wylezie. Na szczescie z kotami dobrze, sa zdziwione ze nowy towarzysz nie chce im sie w pelni ukazac.

Etka

Post » Pon sty 24, 2011 10:20 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

I jak dzisiaj Dragusiątko?

Pusto w piwniczce bez Niego...

--------------
Etka, napisz plis coś więcej o Panu Poważna Minka - czy są postępy w oswajaniu?

kasia_5000

Post » Pon sty 24, 2011 12:04 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

z Drago niezbyt ciekawie, chowa sie po katach. zjadl niewiele i to tylko ze go zanioslam do kuchni i stalam przy nim i pilnowalam by zjadl. Jak mu zostawiam jedzenie w katkach w ktorych sie chowa to zostaje nietkniete.
Nas sie az tak nie boi bo jak siedzial w koszyczku to sie nawet mizial, on jest przerazony moimi kotami choc mu nic nie robia i nawet powiem ze nie sa nim specjalnie zainteresowane.
Jest tak jak na poczatku z Powaznym Minka vel Wackiem. Tylko on sie chowal po katach przed ludzmi.
Co do Drago to ja mysle ze w koncu sie zlamie, jak przez kilka dni nie zaskoczy to zlamiemy jego hart ducha obrozka hormonalna. Ale mysle ze bez tego sie obejdzie.

co do Wacusia ( Powaznej Minki) szaleje w chacie z Teodorem, je za trzech, broji i lobuzuje, spi na lozku i ogolnie jest zadowolonym kotem. Glaskac sie nie da ale dzis przy jedzeniu Ewelinka nawet go poglaskala po czym zwial w dzikim pedzie :mrgreen:
Mysle ze bedzie sie oswajal z czlowiekiem. Nie jest proludzki ale najwazniejsze ze w chacie jest juz calkowicie wyluzowany.
Jest Feliway i widac ze dziala :)

Etka

Post » Pon sty 24, 2011 13:54 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

GRAFIK: 24.01.2010 - 30.01.2011

pn. - saggi (zgodnie z wpisem)
wt. -
śr. -
czw. - Polanka
pt. - Jarka
sob. -
ndz. -

Czy jutro ktoś dałby radę nakarmić Koty?

kasia_5000

Post » Pon sty 24, 2011 15:22 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

Właśnie wróciłam z dworca :) kociaki tam mają spory zapas. Dostały litr wody z olejkiem, jeszcze ciepła w miarę była jak lałam, najbardziej rzuciły się na wodę, do jedzonka poszedł tylko jeden :D.
Wrąbią wieczorem pewnie :).

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Pon sty 24, 2011 17:54 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

GRAFIK: 24.01.2010 - 30.01.2011

wt. - MartaK
śr. -
czw. - Polanka
pt. - Jarka
sob. -
ndz. -

kasia_5000

Post » Pon sty 24, 2011 18:08 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

kasia_5000 pisze:GRAFIK: 24.01.2010 - 30.01.2011

wt. - MartaK
śr. -
czw. - Polanka
pt. - Jarka
sob. -
ndz. -

Dziewczyny, mam 3kg suchej karmy.
Może Kasia podjedziesz do mnie, jak będziesz miała czas?
Dzisiaj mnie nie ma, ale od jutra jestem wieczorem, jakby co zadzwoń.
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pon sty 24, 2011 18:14 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

Jowita, jak Drago?
Przykro mi, że nie mogę pomóc jako dom tymczasowy, ale niestety kotów mam za dużo, niestety.
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pon sty 24, 2011 19:33 Re: Poznań Główny - koty i kocięta / Daj DT kociętom z dworca!!!

saggi pisze:Dostały litr wody z olejkiem, jeszcze ciepła w miarę była jak lałam, najbardziej rzuciły się na wodę, do jedzonka poszedł tylko jeden :D.

Saggi, nosisz ze soba termos?
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

[poprzednia][następna]