Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Historii z fontanną ciąg dalszy:
Drabuś i Kikur chętnie korzystają z nowego poidła w kuchni.
Feluś wczoraj też piłAle woli starą fontannę w sypialni, z której najczęściej korzysta Aster, który nagle przestał się jej bać. Jak stała w kuchni, to nawet nie podszedł.
Ja zwariuję z tymi MuszkieteramiAle efekty są widoczne w kuwetkach i to mnie cieszy.
Tweety pisze:miszelina pisze:Historii z fontanną ciąg dalszy:
Drabuś i Kikur chętnie korzystają z nowego poidła w kuchni.
Feluś wczoraj też piłAle woli starą fontannę w sypialni, z której najczęściej korzysta Aster, który nagle przestał się jej bać. Jak stała w kuchni, to nawet nie podszedł.
Ja zwariuję z tymi MuszkieteramiAle efekty są widoczne w kuwetkach i to mnie cieszy.
dobrze, że w kuwetkachBo u mojego Rufina też są efekty kuracji ale standardowo robi duże siuuu koło kuwety, nawet jak człowiek patrzy na niego . Tyle, że mnie to też cieszy
amyszka pisze:Wiem jaka to radość z siku![]()
miszelina pisze:Muszkieterowie zostali dzisiaj zachipowani i znieśli to z dumą i godnością osobistą![]()
Co prawda myślałam, że kręgosłup mi pęknie, jak podniosłam transporter z Drabusiem i Kikurem w środku. A moj TŻ aż jęknął, podnosząc drugi z Felicjankiem i Asterkiem. Bo ważą sobie kawalerowie nieźle. ........
mahob pisze:miszelina pisze:Muszkieterowie zostali dzisiaj zachipowani i znieśli to z dumą i godnością osobistą![]()
Co prawda myślałam, że kręgosłup mi pęknie, jak podniosłam transporter z Drabusiem i Kikurem w środku. A moj TŻ aż jęknął, podnosząc drugi z Felicjankiem i Asterkiem. Bo ważą sobie kawalerowie nieźle. ........
Brawo![]()
No - jest to parę dobrych kilogramów kota
ps. A co potem z tymi chipami? Do jakiegoś rejestru się to wpisuje czy jak? Pomijam kwestię schroniska - wiadomo - łatwo kota w schronie odnaleźć jakby co (tfu, tfu).
miszelina pisze:mahob pisze:Tak, wpisuje się do ogólnopolskiej bazy danych (jest podobno kilka, AFN wpisuje do największej, można zgłosić też do innych). No i konieczne jest przy ewentualnym wyjeździe za granicę.
mahob pisze:miszelina pisze:mahob pisze:Tak, wpisuje się do ogólnopolskiej bazy danych (jest podobno kilka, AFN wpisuje do największej, można zgłosić też do innych). No i konieczne jest przy ewentualnym wyjeździe za granicę.
O zagranicy nie pomyślałam...
A jaka to baza?
miszelina pisze:Identyfikacja.pl - ogólnopolska baza danych.
Tweety pisze:amyszka pisze:Wiem jaka to radość z siku![]()
i jak się człowiek napawa wspaniałym szumem jaki temu towarzyszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości