Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-idę na wojnę!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 24, 2011 13:26 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

ASK@ pisze:niestety ja nie chcę opisywac co i jak, ale od podobnego babona wyciągane były koty przez podstawioną osobę. Tam leczono uszy kocie podgrzana wodą utleniona.Kuwety i takie tam identyczne.Koty chude nie były.
Trzymam mocno kciuki,mocno :ok:
Podstawiona osoba nic nie da.
Ta pani nie chce oddać kotów w ogóle, nie tylko Mariji. Są jej i już.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon sty 24, 2011 13:40 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

annskr pisze:
ASK@ pisze:niestety ja nie chcę opisywac co i jak, ale od podobnego babona wyciągane były koty przez podstawioną osobę. Tam leczono uszy kocie podgrzana wodą utleniona.Kuwety i takie tam identyczne.Koty chude nie były.
Trzymam mocno kciuki,mocno :ok:
Podstawiona osoba nic nie da.
Ta pani nie chce oddać kotów w ogóle, nie tylko Mariji. Są jej i już.

o żesz :evil: :evil: :evil:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon sty 24, 2011 13:56 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

nie można załamywać rąk, sposób musi się znaleźć i już :)

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

Post » Śro sty 26, 2011 20:09 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

marija, trzymam :ok: za piątek, porywaj chłopaków :D

karolina w-n

Post » Śro sty 26, 2011 20:44 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

Wizja w pt o 11.00 :D
Nie wiem, czy będę mogła zabrać już w piątek, czy muszę poczekać na opinię Powiatowego i decyzję czarno na białym od urzędu. Wezmę transportery, na wszelki wypadek :ok:
W razie konieczności poczekania- mam oparcie w dzielnicowym :D

Nie próżnowałam i pozdobywałam różne dokumenty- od pokwitowań i poświadczeń, że pani M. otrzymuje karme dla kotów z różnych organizacji prozwierzęcych po kartę z lecznicy, w której były leczone te dwie, wyadoptowane już kocice. Wszystko opisali, że zaciążone, że zaniedbane, że z guzami listwy, że wymagały szczególnego leczenia, operacji i kto za to leczenie płacił.

Nie mam już pomysłu, gdzie by tu jeszcze uderzyć. Do Sanepidu, że śmierdzi? do administracji?

Ma ktoś jakiś pomysł :?:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Śro sty 26, 2011 20:50 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

8O 8O 8O marija, jestem pod wrażeniem :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro sty 26, 2011 20:52 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

Może są skłóceni z sąsiadami? Jeśli zejdzie się tam tłum urzędników dobrze mieć ich poparcie. Na pewno sąsiedzi wylezą, bo to sensacja pewnie będzie.
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro sty 26, 2011 20:57 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

tam na piętrze nie wiem czy ktoś mieszka, nawet jeśli, to podobni do p. M. Tam na korytarzu są jakieś prowizoryczne posłania dla kotów i smród taki...

karolina w-n

Post » Śro sty 26, 2011 21:02 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

Kiedy latem łapałam tam koty do sterylizacji to sąsiedzi dość życzliwie na nas reagowali. Być może, jak głośniej się zrobi, że pani M. źle koty traktuje, to zareagują odpowiednio. To jest takie specyficzne miejsce- taki mały secesyjny pałacyk, mieszkają tam ze cztery chyba rodziny...
Zadzwonię jutro do Sanepidu i dopytam, jak ten smród ruszyć, ale tak, żeby wolno bytującym nie zaszkodzić :?

Qrde, niech się to już skończy. Niech te koty będą bezpieczne i spokojne :ok: widok tej ciemnej, zasyfionej łazienki sen mi z oczu spędza....
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro sty 26, 2011 21:04 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

to jest fabrykancki pałacyk, z przodu i z boku mieszkają normalni ludzie, z tyłu, zasadniczo w służbówce, mieszka p. M i inni, chyba smród im nie przeszkadza...ale może Sanepidowi tak :)

karolina w-n

Post » Śro sty 26, 2011 21:13 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

Napiszcie mi na PW gdzie to jest. To musi być gdzies blisko mnie!
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Śro sty 26, 2011 21:18 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

i niestety blisko mnie, jak wracam z zakupów w realu na włókniarzy to tamtędy przejeżdżam :(

karolina w-n

Post » Śro sty 26, 2011 21:25 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

Oby się udało, kciuki obecne :ok:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Czw sty 27, 2011 21:27 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

Dokumenty pokserowane, posegregowane, a ja sama nerwowo chodzę z kąta w kąt. To już jutro. Jadę ja z TŻem, Dora (która zaoferowała chłopakom dt), będą też urzędnicy i weterynarz od spraw dobrostanu zwierząt z Powiatowej Inspekcji.
Trzymajcie kciuki, żeby się udało, żeby udało.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Czw sty 27, 2011 21:35 Re: Babcia Gienia(*),Koty i Upiorna Karmicielka-wizja lokalna:)

Trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Szura-najmysi mama

[poprzednia][następna]