Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vanja pisze:Chcialabym wiedziec kto dal podklady kociakom do klatek zamiast recznikow? Byl wielki misz-masz , podklady sie nie sprawdzily i szkoda ich. Reczniki zawsze mozna wymienic na swieze, a pranie niewiele kosztuje. Co mi tam poswiecic jakas godzine i poczekac az pralka skonczy prac.
miszelina pisze:lutra pisze:A może ktoś z kocimskiej, Madame, Klara, Romeo, Katia...
A może Majeranek, on miziasty jest i mruczy. Tylko wykastrować go trzeba.
Kinga Warmijska pisze:vanja pisze:Chcialabym wiedziec kto dal podklady kociakom do klatek zamiast recznikow? Byl wielki misz-masz , podklady sie nie sprawdzily i szkoda ich. Reczniki zawsze mozna wymienic na swieze, a pranie niewiele kosztuje. Co mi tam poswiecic jakas godzine i poczekac az pralka skonczy prac.
Ja. Włożyłam podkłady do Katii i Romea, bo ręczniki były mocno pobrudzone dość rzadkim kałem i wciśnięte do kuwety. Pomyślałam, że prościej wyrzucić podkład niż najpierw czyścić, a potem prać ręczniki, zwłaszcza pamiętając o Esterce ... Romeo, mam nadzieję, jest zdrowy, ale przecież na kwarantannie. No i wydala robale ...
Etiopia pisze:Tweety odczytałaś pw ?
Wyślij mi w wolnej chwili ten numer tel - może być wizytówka albo sms
Tweety pisze:Kinguś ale to nie podkłady, bo drogie jak upiór a koty je drą pazurami w szybkim tempie
_namida_ pisze:Na Dzień Kota mogę przywieźć (a raczej mój biedny TŻ) Re i Portosa (myślę, że będą jeszcze wtedy u Magdy), potem je odwieźć i przywieźć Ryfona + chłopaki kryspinowskie. Bądź w odwrotnej kolejności. No i byłabym w godzinach urzędowania tych kotów. Zmieści się ich tam tyle?
_namida_ pisze:Tweety, ja myślałam, że jak się nie znajdzie DT, to mają iść na Kocimską.
Tak jak pisałam, na początku lutego Magda powinna jeszcze być, może nawet zejdzie do połowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 72 gości