Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
biamila pisze:Tak, myślę że to nie jest tak, że nie mają szans. Po prostu potrzebują więcej czasu
aphi pisze:czekam na ten cud.
Kapsel i Filon, to czerń i biel buszująca po mieszkaniu. To ogien i woda w trakcie hucznych zabaw, to pokora w czasie odpoczynku. To dwa wariaty lubiące towarzystwo i figle.
Kapsel to wygodny, dostojny szlachcic. Umiejetnie wymuszający głaskanie.
Filon to oaza spokoju, ciekawski wędrowiec.
Proszę o pomoc w znalezieniu dla nich domu. Odpowiem na kazde pytania.
CatAngel pisze:To jest to dt czy nie ma, bo ja już się gubię
noniewiem pisze:Jak najbardziej trzymam DT dla kotków![]()
Aktualnie bardzo rzadko zaglądam na forum, raczej tylko przeczytać, czy pojawiły się jakieś istotne informacje, aniżeli samej pisać, ale oczywiście śledzę temat![]()
Mam nadzieję, że do czasu (ewentualnego, miejmy nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby) otrzymania dwupaku mój Czarny znajdzie swój własny dom, gdyż niestety jest kotem dominującym i naprawdę niechętnie znosi obecność "rywali" do głaskania i miski. Inna sprawa, że jest u mnie dopiero od czwartku wieczór, wtedy też był kastrowany, więc może jeszcze mu się "wyrówna" charakter, ale trzeba brać też pod uwagę tę drugą, gorszą opcję.
W każdym razie, DT jest, nie uciekłwięc awaryjne życie kotów zabezpieczone, teraz pozostaje tylko życzyć sobie, aby nie był potrzebny
Czyli dwupak do góry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MruczkiRządzą i 97 gości