Czesc kalair....dzis mam kryzys -
mama nie chce wspolpracowac Sa takie chwile ,ze mam dosc wszystkiego -jedyna radoscia sa kotki
Rys bez zmian-puchata ruda kula....drze ryjka o wypuszczenie na balkon,
Smakusia drapala przed chwila drapak jak szalona a Rys jej towarzyszyl....drapali jedne slup wspolnie-rozumie ktos cos z tego???
Potem Smakusia przeniosla sie na drugi slup......wczoraj wyczesywalam wszystkie kotki ,dzisiaj Gucio znow wyglada jak mop.......skutki spania pod narzuta ..a aktualnie wygnieciony nie mozebnie spi sobie na parapecie ,.......oczywiscie wyszukal najcieplejszy kaloryfer nastawiony na maxa......lezy jak szmatka.....plaski tak ,ze prawie dwuwymiarowy,przynajmniej nie musze sie martwic ,ze sie przegrzeje.......jakby mu bylo za cieplo to by zwial
Gapka zjadla i swoje jedzonko i kocie ....i jak tu odchudzic ruda

oczywiscie spojrzenie ma bardzo glodnego psa

za to podanie tabletki Gapce to bajka...dalam razme z sucha karma i chrupnela ja w niej

dobry piesek.
Ze stawami dalej hustawka...bylo gorzej ,bylo lepiej i teraz znow obserwacja ,bo wydaje mi sie ,ze po odstaiweniu zastrzykow znow ciut gorzej
Ja tez zjem sniadanko w koncu kiedys zglodnieje

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.