Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 25, 2010 12:25 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

skarbonka pisze:Zdrowych I Pogodnych Swiat Dziewczyny :1luvu:

:1luvu: i ja życzę spokojnych, radosnych i zdrowych Świąt !!! Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob gru 25, 2010 13:26 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

oby te Święta i Nowy Rok przyniosły zmiany na lepsze.... :s2:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie gru 26, 2010 17:26 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

Agnieszka bardzo dziękuje Św. Mikołajowi za doładowanie komórki na 50,- :D

Ode mnie już prawie wszystko z paczki skarbonki :1luvu: Agnieszka zabrała..

Po rozmowie z wetką w zeszlym tygodniu, jesteśmy umówione w nadchodzącym na rozliczenie!
Napiszę wtedy, który kot i jakie miał lecznicze działania i ile to wyniosło.. i ew co jeszcze warto i można byłoby zrobić z pieniążków, które zostały :ok:

kiche_wilczyca pisze:oby te Święta i Nowy Rok przyniosły zmiany na lepsze.... :s2:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt gru 31, 2010 16:16 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

Rozliczenie już w Nowym Roku!

Szczęśliwego Nowego Roku 2011 :!:
Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt gru 31, 2010 17:37 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

Szczęśliwego Nowego Roku 2011 Dziewczyny oby był lepszy od mijającego :ok: :balony: :cat3:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt gru 31, 2010 17:48 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

Obrazek
Szczęśliwego Nowego Roku
ObrazekObrazek

Sattva

Od: Śro sty 28, 2009 19:54

Post » Sob sty 22, 2011 14:32 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

Witajcie... :D
chcę już rozliczyć wydatki na leczenie kotów Agnieszki. Wszystkich pieniążków było 410,- :D
jest faktura (fota niżej) na 302,-, a więc na leczenie na dzień dzisiejszy pozostało 108,- zł. Przed chwilą rozmawiałam z wetką i ta kwota jest potwierdzona.

Obrazek

Proponuję, aby pozostała kwota 108,- zl była do wykorzystania w sytuacji, kiedy Agnieszka zgłosi się do wetki w celu leczenie kota, wiem, że leczenia okulistycznego wymaga teraz jeden z nich.., potrzebne są też krople do oczu.. jestem z lecznicą w kontakcie, aby monitorować rozchód tych 108,- zł.

na kwotę 108,- zł. wetka wystawi fakturę, a ja do Waszej informacji na wątku.
Bardzo proszę o zgodę na to lub propozycję innego rozwiązania.

Mam odręczną informację, co za kwotę 302,- było w lecznicy robione. Leczenie dotyczyło: Rysia, Poziomki, Czarnulka, Maćka, Kacpra i jednego "obcego" kotka Agnieszki.

Jutro zawiozę Agnieszce jeszcze kilka pozostałych rzeczy z paczki skarbonki :1luvu:

Dziękuję też Św. Mikołajowi B :1luvu: za wielką paczkę różnorodnej (suchej i mokrej) karmy dla kotów Agnieszki! :D

i skarbonka :1luvu: dziękuję za pomoc Agnieszcze - 14 kg karmy wchiskas i mokra :D pełne brzuszki :D

to to, co wiem ja... :ok:

Agnieszka ma już konto bankowe i dostęp do netu, rzadko zagląda, ale mam nadzieję, że będzie częściej. :ok:
Myślę, że bezpośredni kontakt z Agnieszką jest zdecydowanie korzystniejszy!

Dla porządku i informacji przeklejam tu wiadomość Agnieszki z wątku viewtopic.php?f=1&t=120287 , który założyła na miau.pl :ok:

Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję za współpracę w sprawie wsparcia dla Agnieszki i jej kotów!

tamara2 pisze:Rzadko pojawiam się na forum ponieważ nie radze sobie z komputerem inawet go nie mam, Dzi ś pomogł mi pan z biura pracy i jego uprzejmości zawdzięczam możliwość napisania do Was kilku słow. Raz jeszcze dziękuję wszystkim za pomoc, Pani Beacie za dwie wspaniałe paczki zkocią karmą , doładowanie komórki i każdą iią pomoc, októrej nawet nie wiem, Hani za wszystko, Pani Annie czy Agnieszce z Warszawy za paczkę ze snakołykami i rżnymi bardzo potrzebnymi drobiazgami, za obfitość kocich zabawek na Mikołaja ,Marcie i Krzysztofowi , Joli B., Renacie za adopcję malucha i czuła nad nim opiekę. Dziękuję również wszystkim ,kt órych imion nie znam i wszystkim , którzy wsparli fundusz weterynaryjny. Nuszę niestety po raz ostatni napisać swój skromny apel ojeszcze jakieś drobne wsparcie. obiecuję ze to ostatnia taka prośbai tak jak mówiłam Pani Beacie nie chcę dłużej trwa c w żałosnej pozie żebraka zastygłym w geście z wyciągniętą łapą. Wszystko przychodzi ni teraz z wielkim trudem, borykam się depresją, trudnościami z koncentracją. Tragicznr odejście mojej ukochanej kotki w czerwcu zbiło moją chęć do życia i zatrzymało w próżni tak między żywymi i umarłymi. Zrobię co w mojej mocy żeby w następnym poście napisać, że mam już pracę , która pozwoli na godniejsze życie. Jeżeli dacie nam jeszcze jedną szansę i będdiecie mogli i chcieli choćby drobnymi kwotami wesprzeć moje zerowe konto ,wtedy podam poim potencjalnym darczyńcom jego numeri przedstawię również faktury lub rachunki za zakup karmy,leków i biletów. Mam 490zł renty, Jeżeli uznacie warto mi jeszcze pomóc proszę o odzew. pozdrawiamy Was Kociarze iWas Koty agnieszka z przytułkiem wzbogaconym od 3 tygodni w sikającego uparcie na swoje posłanie inadal nieświadomego niestosowności takich poczynań Fajdołę.
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob sty 22, 2011 21:28 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

To ja poproszę może o ten numer konta na przyszłość :kotek: :kotek:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon sty 24, 2011 8:55 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

Hanulka,proszę,przekaż pozdrowienia Agnieszce od nas i od Kajtusia-Franusia.Franuś jest już wykastrowany i zaszczepiony.Jest ślicznym i grzecznym kociakiem. :1luvu:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pon sty 24, 2011 12:29 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

taizu pisze:To ja poproszę może o ten numer konta na przyszłość :kotek: :kotek:

ja nie mam numeru kota Agnieszki, jak wyżej napisała Agnieszka, będzie podawać chyba na pw lub telefonicznie? adres chyba podobnie, nr telefonu Agnieszki jest w pierwszym poście
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob sty 29, 2011 2:50 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

Dziewczyny,
Agnieszka napisała prośbę na tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=120287
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro lut 16, 2011 14:21 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

Witajcie, wklejam ostatnią fakturę na 108,- za leczenie kotów...

Dziękuję Wszystkim za współpracę i hojność!

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob sty 28, 2012 7:40 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

P.Agnieszka - forumowa Tamara2 - dzwoniła do mnie wczoraj.
Znów potrzebuje pomocy - pilnego leczenia wymagają co najmniej dwa koty.

W tamtym rejonie nie mam nikogo, nie znam lecznicy, w której leczy swoje koty p.Agnieszka - podaję Wam (uczestnikom poprzedniiej akcji) na pw jej aktualny telefon, pomóżcie.

My już nie mamy za co.
Zwyczajnie.
W tym miesiące 23 stetrylki i kastracje, kilkanaście szczepień, wczoraj dwa szerokie badania krwi, trzy złapane wczoraj koty czekają na sterylki.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Sob sty 28, 2012 8:31 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

annskr pisze:P.Agnieszka - forumowa Tamara2 - dzwoniła do mnie wczoraj.
Znów potrzebuje pomocy - pilnego leczenia wymagają co najmniej dwa koty.

W tamtym rejonie nie mam nikogo, nie znam lecznicy, w której leczy swoje koty p.Agnieszka - podaję Wam (uczestnikom poprzedniiej akcji) na pw jej aktualny telefon, pomóżcie.

My już nie mamy za co.
Zwyczajnie.
W tym miesiące 23 stetrylki i kastracje, kilkanaście szczepień, wczoraj dwa szerokie badania krwi, trzy złapane wczoraj koty czekają na sterylki.

Wieczorem wystawię bazarek na leczenie Kotów Agnieszki,może uda się zebrać w ten sposób trochę kasy na weta. :ok:

Tyle mogę zrobić ze swojej strony :(
Obrazek

renatab

Post » Sob sty 28, 2012 9:44 Re: Potrzebna pomoc $ w leczeniu kotów Agnieszki!!! ŁÓDŹ

Podniosę,sprawa pilna :?:
Obrazek

renatab

[poprzednia][następna]