Uzupełniłam kacik medyczny Puchatkę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Może tak skupmy się na hiperach i jakiejś zwykłej karmiejeszcze raz zadam pytanie czy bywa ktoś w Realu bo była podobnież promocja Felixa[...]
toycia pisze:Witam serdecznie
Chciałam się z Wszystkimi przywitaćPsotka hmm a obecnie Maniusia jest u mnie... taki mały Ktoś a tyle radości daje, już ją bardzo kochamy
toycia pisze:Witam serdecznie
Chciałam się z Wszystkimi przywitaćPsotka hmm a obecnie Maniusia jest u mnie... taki mały Ktoś a tyle radości daje, już ją bardzo kochamy
MartynaP pisze:http://siepomaga.pl/r/nadziejanadomsosnowiec
słabo niestety![]()
jesli mozecie to rozsyłajcie,polecajcie bo naprawde słabo idzie-myslalam ze bedzie lepiej![]()
zbiórka jest tylko do 14 lutego
Filomen pisze:Nie wiem czy niektórzy z Was pamietają Gucia - ślepego koteczka z bialaczką, który trafił do domu Pani Marty, tej samej która zaadoptowała póżniej Tanię. Szukaliśmy domku dla Gucia w całej Polsce, przez jakiś czas mieszkał w biurze, w końcu trafił do kochającego domu za Warszawą.
Wczoraj odszedł. Strasznie nam wszystkim przykro, płaczemy po nim![]()
![]()
![]()
Był bardzo dzielny. Długo się trzymał mimo tego, że choroba go oślepiła i zniszczyła mięśnie.
[*]
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek i 118 gości