To za dużo jak na moją wytrzymałość, no naprawdę za dużo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Że Kevinek jest piękny, to już od dawna wiem... Ale teraz jeszcze Neron...
To za dużo jak na moją wytrzymałość, no naprawdę za dużo, najchętniej kazałabym spakować i wysłać do mnie obu...
Wielbłądzio pisze:Że Kevinek jest piękny, to już od dawna wiem... Ale teraz jeszcze Neron...
To za dużo jak na moją wytrzymałość, no naprawdę za dużo, najchętniej kazałabym spakować i wysłać do mnie obu...
aburacze pisze:Dzień dobry!
Ja od jakiegoś czasu kibicuję Kevinowi, bo jest prawie taki sam jak Czarek dla którego od października szukamy (z sukcesami!) domu. Tu jest wątek Czarka:
viewtopic.php?f=13&t=119822
Ponieważ jak zrobiłem kilka dni temu Czarkowi nowe Allegro to się od razu zgłosił ktoś chętny (Czarek za tydzień jedzie do DS), to Carmen201 poleciła żeby ewentualne kolejne zainteresowane osoby przekierować do Kevina. Jeżeli się zgodzicie, to ja tak zrobię, tzn. jeżeli ktoś się do mnie odezwie w sprawie Czarka to ja polecę mu Kevina. W sumie też czarny i śliczny, nie?
Tu jest Allegro Czarka. Obecnie jest 280 odwiedzin oraz 3 osoby obserwują, będzie aktywne jeszcze 6 dni, nie będę usuwał:
http://allegro.pl/czarny-kot-kocurek-sz ... 67898.html
Spodziewam się ponad 800 odwiedzin, więc po cichu liczę, że ktoś jeszcze się zgłosi.
Inne ogłoszenia Czarka które robiłem też na razie oczywiście zostają.
Pozdrawiam serdecznie i oczywiście też trzymam kciuki za Kevina!
Adam
isollde pisze:Wielbłądzio pisze:Że Kevinek jest piękny, to już od dawna wiem... Ale teraz jeszcze Neron...
to ja mogę dwupak kotowy spakować![]()
![]()
![]()
isollde pisze:od wczoraj rozplakatowuję Kevinka:) rozdałam też rodzince i znajomym ogłoszenia żeby też w miarę możliwości porozwieszali gdzie się da:) a nóż a widelec może wro się w Kevinku zabuja?
aburacze pisze:Dzień dobry!
Ja od jakiegoś czasu kibicuję Kevinowi, bo jest prawie taki sam jak Czarek dla którego od października szukamy (z sukcesami!) domu. Tu jest wątek Czarka:
viewtopic.php?f=13&t=119822
Ponieważ jak zrobiłem kilka dni temu Czarkowi nowe Allegro to się od razu zgłosił ktoś chętny (Czarek za tydzień jedzie do DS), to Carmen201 poleciła żeby ewentualne kolejne zainteresowane osoby przekierować do Kevina. Jeżeli się zgodzicie, to ja tak zrobię, tzn. jeżeli ktoś się do mnie odezwie w sprawie Czarka to ja polecę mu Kevina. W sumie też czarny i śliczny, nie?
Tu jest Allegro Czarka. Obecnie jest 280 odwiedzin oraz 3 osoby obserwują, będzie aktywne jeszcze 6 dni, nie będę usuwał:
http://allegro.pl/czarny-kot-kocurek-sz ... 67898.html
Spodziewam się ponad 800 odwiedzin, więc po cichu liczę, że ktoś jeszcze się zgłosi.
Inne ogłoszenia Czarka które robiłem też na razie oczywiście zostają.
Pozdrawiam serdecznie i oczywiście też trzymam kciuki za Kevina!
Adam
Użytkownicy przeglądający ten dział: draco_kot, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 119 gości