Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 23, 2011 21:53 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Że Kevinek jest piękny, to już od dawna wiem... Ale teraz jeszcze Neron :love: ...
To za dużo jak na moją wytrzymałość, no naprawdę za dużo :crying:, najchętniej kazałabym spakować i wysłać do mnie obu...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie sty 23, 2011 21:57 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Wielbłądzio pisze:Że Kevinek jest piękny, to już od dawna wiem... Ale teraz jeszcze Neron :love: ...
To za dużo jak na moją wytrzymałość, no naprawdę za dużo :crying:, najchętniej kazałabym spakować i wysłać do mnie obu...

to ja mogę dwupak kotowy spakować :D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Nie sty 23, 2011 21:58 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie sty 23, 2011 22:00 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Dzień dobry!

Ja od jakiegoś czasu kibicuję Kevinowi, bo jest prawie taki sam jak Czarek dla którego od października szukamy (z sukcesami!) domu. Tu jest wątek Czarka:
viewtopic.php?f=13&t=119822

Ponieważ jak zrobiłem kilka dni temu Czarkowi nowe Allegro to się od razu zgłosił ktoś chętny (Czarek za tydzień jedzie do DS), to Carmen201 poleciła żeby ewentualne kolejne zainteresowane osoby przekierować do Kevina. Jeżeli się zgodzicie, to ja tak zrobię, tzn. jeżeli ktoś się do mnie odezwie w sprawie Czarka to ja polecę mu Kevina. W sumie też czarny i śliczny, nie? :)

Tu jest Allegro Czarka. Obecnie jest 280 odwiedzin oraz 3 osoby obserwują, będzie aktywne jeszcze 6 dni, nie będę usuwał:
http://allegro.pl/czarny-kot-kocurek-sz ... 67898.html

Spodziewam się ponad 800 odwiedzin, więc po cichu liczę, że ktoś jeszcze się zgłosi.
Inne ogłoszenia Czarka które robiłem też na razie oczywiście zostają.

Pozdrawiam serdecznie i oczywiście też trzymam kciuki za Kevina!

Adam
aburacze

Post » Nie sty 23, 2011 22:11 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

super dziękujemy bardzo :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio pisze:Że Kevinek jest piękny, to już od dawna wiem... Ale teraz jeszcze Neron :love: ...

tylko Neronek dzikusek na razie jest :? , a taki śliczny, taki misiowaty...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie sty 23, 2011 22:14 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

aburacze pisze:Dzień dobry!

Ja od jakiegoś czasu kibicuję Kevinowi, bo jest prawie taki sam jak Czarek dla którego od października szukamy (z sukcesami!) domu. Tu jest wątek Czarka:

Ponieważ jak zrobiłem kilka dni temu Czarkowi nowe Allegro to się od razu zgłosił ktoś chętny (Czarek za tydzień jedzie do DS), to Carmen201 poleciła żeby ewentualne kolejne zainteresowane osoby przekierować do Kevina. Jeżeli się zgodzicie, to ja tak zrobię, tzn. jeżeli ktoś się do mnie odezwie w sprawie Czarka to ja polecę mu Kevina. W sumie też czarny i śliczny, nie? :)

Tu jest Allegro Czarka. Obecnie jest 280 odwiedzin oraz 3 osoby obserwują, będzie aktywne jeszcze 6 dni, nie będę usuwał:

Spodziewam się ponad 800 odwiedzin, więc po cichu liczę, że ktoś jeszcze się zgłosi.

Adam

:ok: :ok: :ok: super że Czarusiowi taki fajny domek się szykuje :D może faktycznie Kevinkovi uda się pomoc przez Czarusiowe allegro :oops:

trzymam kciuki :!: :!: :!:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Nie sty 23, 2011 22:51 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

isollde pisze:

to ja mogę dwupak kotowy spakować :D :ok: :ok: :ok:

Taaa. Miałabym wtedy w domu już 12 sztuk :roll:

Gdybym chociaż miała robotę :( ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sty 24, 2011 8:57 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

Kevin szuka domku halo, domku gdzie jesteś Obrazek

chociaż powiem wam po cichu, że mój Tż jest nim zauroczony - tylko póki jest Ala to nie da rady, a w ogóle jak myślicie czy On dałby radę dogadać się z pasami, bo rozumiem, że z innymi kotami to jest Ok - taka moja mała ciekawość :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pon sty 24, 2011 8:58 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Pon sty 24, 2011 13:36 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

no to hop :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pon sty 24, 2011 13:38 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

koci przystojniak szuka swego miejsca na ziemi, swego domu :1luvu: pokochaj go! :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sty 24, 2011 14:02 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

isollde pisze:od wczoraj rozplakatowuję Kevinka:) rozdałam też rodzince i znajomym ogłoszenia żeby też w miarę możliwości porozwieszali gdzie się da:) a nóż a widelec może wro się w Kevinku zabuja? :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon sty 24, 2011 14:03 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

[quote="ruru"]
Kevin i kolega burasek
ObrazekObrazek

Ruru kolega burasek to Hyzio :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 24, 2011 14:05 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

aburacze pisze:Dzień dobry!

Adam

SUPER! Kevinek pięknie burknął w podziękowaniu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Pon sty 24, 2011 14:06 Re: Kevin (sam w schronisku) marzy o nowej rodzinie. SchronŁódź

:1luvu: :1luvu: :1luvu: dziwię się że nikt ich jeszcze nie wypatrzył!!!!
ObrazekObrazekObrazek

isollde

[poprzednia][następna]