pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 21:47 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Zaznaczę
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw sty 20, 2011 21:48 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Tweety pisze:
Tweety pisze:myślę, że forma papierowa byłaby stosowniejsza jako bardziej zauważalna. Pismo przechodzi przez dziennik podawczy, wysłane przez zarząd RTOZ-u jako osób zainteresowanych, narzuca konieczność odpowiedzi pisemnej itp, itd.
Maile nadal, niestety, bardzo często traktowane są jak coś na co się rzuci okiem albo i nie i zapomina w 3 minuty.
Generalnie oczywiście jak kto uważa, ale ja to wyślę papierowo.

poszło, oficjalnie, na firmówce, lekko zmodyfikowane, że fundacja przejęta, zaniepokojona albowiem, tudzież, ponieważ, że i tymbardziej ... :wink:

Dzięki Tweety.
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Pt sty 21, 2011 8:07 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

może ktoś wkleić dokładny adres tego przewodniczącego na kopertę, nie maila?
bo nie chcę jakiejś gafy szczelić.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt sty 21, 2011 8:48 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Kocuria pisze:może ktoś wkleić dokładny adres tego przewodniczącego na kopertę, nie maila?
bo nie chcę jakiejś gafy szczelić.

Biuro Rady Miejskiej
ul. Tysiąclecia 5
97-500 Radomsko

jest git?
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pt sty 21, 2011 8:50 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Ja na taki wysłałam - adresując imiennie oczywista.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pt sty 21, 2011 10:54 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

andzelika1952 pisze:Dzisiaj właśnie się dowiedziałam ,że Pan skarbnik Urzędu Miasta nie przyznał funduszy na realizację zadania publicznego w Konkursie Ofert m. innymi z ochrony środowiska. OSZCZĘDNOŚCI :cry: RTOZ brał w nim udział i realizowaliśmy zadanie pt. Sterylizacje bezdomnych kotów z terenu m. Radomska. A w innych miastach ludzie otrzymują talony na sterylki , tylko nie u nas . U nas są inne priorytety - pomniki , tablice pamiątkowe itp. :mrgreen:

I to wiele wyjasnia co sie dzieje w Radomsku (pewnie w innych miastach tez). Radni? Demokratyczne wybory?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pt sty 21, 2011 21:21 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Radni tacy, jak i wyborcy.

Stąd taka a nie inna sytuacja zwierząt w tym miasteczku... Obrazek
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Nie sty 23, 2011 0:35 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Zaznaczam
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Nie sty 23, 2011 7:28 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

dziwczyny nie mam kiedy przebijac sie przez watek. Ale doczytałam,ze zbieracie podpisy i najlepiej na papierze. Jednak myślę,ze społecznosc miau chętnie podpisałaby petycja i głos z całej Polski takze miałby znaczenie.I wysłać do prezydenta,radnych i kogoś tam jeszcze.

Mocno,mocno Wam kibicuję i wierze w dobe zakonczenie :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sty 23, 2011 9:19 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

ASK@ pisze:dziwczyny nie mam kiedy przebijac sie przez watek. Ale doczytałam,ze zbieracie podpisy i najlepiej na papierze. Jednak myślę,ze społecznosc miau chętnie podpisałaby petycja i głos z całej Polski takze miałby znaczenie.I wysłać do prezydenta,radnych i kogoś tam jeszcze.

Mocno,mocno Wam kibicuję i wierze w dobe zakonczenie :ok:

kociamysza robi petycję i wkrótce będzie!!
póki co jest wzór pisma do radnych, który można wysyłać mailem
strona 6
Obrazek

pluskwa6

Post » Nie sty 23, 2011 15:50 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Może warto byłoby przy tej okazji nagłośnić sprawę KAN :!:

viewtopic.php?f=1&t=123161
Kumiko pisze:dowiedzialam sie dzis ze od dziennikarki tvn ze zaczynają krecić cykl reportazy pod tytulem "Jak polacy traktują zwierzęta" (rzekomo widzowie chcą oglądać zwierzęta na ekranie) ponieważ jest to cykl, wyszła z ich strony prośba żeby im pomóc w tworzeniu tego programu. Chodzi konkretnie o realne przykłady, stale powtarzających się sytuacji, np. psy od małości przywiązywane do łańcuchów czy będące na stałe w kojcach, traktowanie kotów na osiedlach, oczywiście przydatne również te pozytywne sytuacje. Jeśli macie jakieś pomysły to proszę podajcie tutaj. Generalnie,kto chce może wskazać adres osób,tych którzy źle traktują zwierzęta, zarówno jak i tych którzy w szczególny sposób umilają im życie. Ważne jednak aby sytuacja była prawdziwa i żeby określić choćby miejscowość w której coś się dzieje. Dziś ok 20.00 ta Pani do mnie zadzwoni żeby dowiedzieć się czy mamy jakiś ciekawy temat :)

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon sty 24, 2011 4:17 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon sty 24, 2011 9:52 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Podpisałam, ale link weryfikacyjny nie przychodzi :x
Obrazek

slapcio

Post » Pon sty 24, 2011 9:58 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

tam trzeba jeszcze kliknąć "potwierdzam wpis" wtedy przychodzi; ja tak miałam na początku, że czekałam a potem dopiero się zorientowałam że nie kliknęłam jeszcze na koniec.
Obrazek

pluskwa6

Post » Pon sty 24, 2011 10:09 Re: pytanie do fundacji ... JAK ZNALEŹĆ LOKAL DLA KOTÓW?

Wiem że trzebe to kliknąć i to zrobiłam. To nie pierwsza petycja którą podpisuję :wink:
Obrazek

slapcio

[poprzednia][następna]