Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Tweety pisze:myślę, że forma papierowa byłaby stosowniejsza jako bardziej zauważalna. Pismo przechodzi przez dziennik podawczy, wysłane przez zarząd RTOZ-u jako osób zainteresowanych, narzuca konieczność odpowiedzi pisemnej itp, itd.
Maile nadal, niestety, bardzo często traktowane są jak coś na co się rzuci okiem albo i nie i zapomina w 3 minuty.
Generalnie oczywiście jak kto uważa, ale ja to wyślę papierowo.
poszło, oficjalnie, na firmówce, lekko zmodyfikowane, że fundacja przejęta, zaniepokojona albowiem, tudzież, ponieważ, że i tymbardziej ...
Kocuria pisze:może ktoś wkleić dokładny adres tego przewodniczącego na kopertę, nie maila?
bo nie chcę jakiejś gafy szczelić.
andzelika1952 pisze:Dzisiaj właśnie się dowiedziałam ,że Pan skarbnik Urzędu Miasta nie przyznał funduszy na realizację zadania publicznego w Konkursie Ofert m. innymi z ochrony środowiska. OSZCZĘDNOŚCIRTOZ brał w nim udział i realizowaliśmy zadanie pt. Sterylizacje bezdomnych kotów z terenu m. Radomska. A w innych miastach ludzie otrzymują talony na sterylki , tylko nie u nas . U nas są inne priorytety - pomniki , tablice pamiątkowe itp.
ASK@ pisze:dziwczyny nie mam kiedy przebijac sie przez watek. Ale doczytałam,ze zbieracie podpisy i najlepiej na papierze. Jednak myślę,ze społecznosc miau chętnie podpisałaby petycja i głos z całej Polski takze miałby znaczenie.I wysłać do prezydenta,radnych i kogoś tam jeszcze.
Mocno,mocno Wam kibicuję i wierze w dobe zakonczenie
Kumiko pisze:dowiedzialam sie dzis ze od dziennikarki tvn ze zaczynają krecić cykl reportazy pod tytulem "Jak polacy traktują zwierzęta" (rzekomo widzowie chcą oglądać zwierzęta na ekranie) ponieważ jest to cykl, wyszła z ich strony prośba żeby im pomóc w tworzeniu tego programu. Chodzi konkretnie o realne przykłady, stale powtarzających się sytuacji, np. psy od małości przywiązywane do łańcuchów czy będące na stałe w kojcach, traktowanie kotów na osiedlach, oczywiście przydatne również te pozytywne sytuacje. Jeśli macie jakieś pomysły to proszę podajcie tutaj. Generalnie,kto chce może wskazać adres osób,tych którzy źle traktują zwierzęta, zarówno jak i tych którzy w szczególny sposób umilają im życie. Ważne jednak aby sytuacja była prawdziwa i żeby określić choćby miejscowość w której coś się dzieje. Dziś ok 20.00 ta Pani do mnie zadzwoni żeby dowiedzieć się czy mamy jakiś ciekawy temat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Hana i 40 gości