Tunisia pisze:Psotnik w domu
i bardzo dobrze
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tunisia pisze:Psotnik w domu
BarbAnn pisze:Tunisia pisze:Psotnik w domu
i bardzo dobrze
Tunisia pisze:jutro jadę po babcię wiec mnie nie ma ale Barbann może zrobi zdjęcia Mietka, a Perszinga może jeszcze trochę pooswajać, bo podobno Bonifacka ktoś chciał przygarnąć ale cholernik nie dal się złapać nikomu i koniecznie Hirka
może dziś do domu pojechała ta szylkrecia po zmarłej ale nie wiem czy na pewno (znajoma koleżanki![]()
Lunszpik powinna niedługo wrócić
Tunisia pisze:bo Szylkrecia była sterylizowana a Winona od pon. na czwórce była - chyba że pojechała do domu
mk999 pisze:Tunisia pisze:jutro jadę po babcię wiec mnie nie ma ale Barbann może zrobi zdjęcia Mietka, a Perszinga może jeszcze trochę pooswajać, bo podobno Bonifacka ktoś chciał przygarnąć ale cholernik nie dal się złapać nikomu i koniecznie Hirka
może dziś do domu pojechała ta szylkrecia po zmarłej ale nie wiem czy na pewno (znajoma koleżanki![]()
Lunszpik powinna niedługo wrócić
Tak była dziewczyna co go chciała przygarnać z ogłoszenia w gazecie.
Najpierw go łapała Natalia w jeden dzień. Potem drugi raz ja.
Ale on za pierona nie chciał iść do domu, ja go miałam na rękach jak podeszła ta dziewczyna to popłoch i ucieczka, a jak koty z garazu 1 zobaczyły prznoskę to nie było prawie ani jednego.
mk999 pisze:Tunisia pisze:bo Szylkrecia była sterylizowana a Winona od pon. na czwórce była - chyba że pojechała do domu
albo siedziała gdzieś ukryta.
Jutro zrobię przegląd wszystkich kotów.
Lunszpik pisze:mk999 pisze:Tunisia pisze:bo Szylkrecia była sterylizowana a Winona od pon. na czwórce była - chyba że pojechała do domu
albo siedziała gdzieś ukryta.
Jutro zrobię przegląd wszystkich kotów.
Raczej nie ukryta, przeszukałam czwórkę
Ale przegląd kotów się przyda. Nie znalazłam dzisiaj Kai ani tej szylkretowej paskudy z piątki...
BarbAnn pisze:tresc artykulu to się chybaz za jakis czas pojawi
tak bylo z fartem prawda?
Lunszpik pisze:A ta szylkretka z kwarantanny to chyba dopiero co musiała być kastrowana, bo nie było jej ani na szpitalach, ani w magazynie 1.
Kai na stelażu nie było, chyba że na samej górze, tam nie patrzyłam bo tam jest ta bura dzicz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 112 gości