Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 22, 2011 19:33 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Mam tylko nadzieje ze Saszce było w miare dobrze u mnie i ze podzielił dzisiejszą decyzję,że już czas.
To dla mnie najważniejsze i najtrudniejsze.
Legnica

Post » Sob sty 22, 2011 19:35 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

tak, to zawsze jest takie dla nas niepewne... ale jeśli pozwoliłaś mu odejść bez cierpienia - to na pewno patrzy sobie skądś tam - już zdrowy i pogodny na zawsze.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob sty 22, 2011 19:40 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Żeby mu tylko surowego mięska nigdy juz nie brakowało,on tak bardzo lubił.
Legnica

Post » Sob sty 22, 2011 20:01 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Bardzo dziękuję za opiekę nad Saszką Obrazek
krynia08

Post » Sob sty 22, 2011 20:49 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

:cry:
dziękuję kryniu08
Legnica

Post » Sob sty 22, 2011 21:44 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Bardzo współczuję :(
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Sob sty 22, 2011 21:48 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Saszeńko.... [*][*][*]...... myślałam jednak, ze to nie jest jeszcze ten czas....
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 22, 2011 22:00 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

legnico :cry: nawet nie wiem co napisać :cry:
mimo, że obserwuję ten temat od niedawna jestem pewna, że zrobiłaś wszystko co było możliwe i wszystko to było z myślą o saszce.

shachownica

Od: Śro gru 22, 2010 19:28

Post » Sob sty 22, 2011 22:49 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

A jutro Lusi życie nabierze nowych kolorów.
Tak bym chciała zeby to był ten kot i ten Dom.
Bo podobno kazde zwierze ma na swiecie swój dobry dom,tylko czasem nie mogą sie odnaleźć.
Legnica

Post » Nie sty 23, 2011 11:09 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Dzisiaj mamy gości,przyjedzie DS Lusi i Marudka,której Lusia zawdzięcza nowe życie.Posprzątałam,jak zwykle,tylko trochę duza budka przy lodówce pachnie inaczej.Chciałabym jeszcze trochę tej budki nie prać,jakos tak mniej pusto w niej.
:cry:
Legnica

Post » Nie sty 23, 2011 12:21 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Mieliśmy straszny wypadek.
Nie było mnie w pokoju,waryjoty szalały bo przeciez przez noc za dużo energii im się uzbierało,usłyszałam tylko rozpaczliwe miauczenie Kasi,jakby była w jakiejś bańce.Jeszcze nie doszłam do pokoju,usłyszałam straszny huk.Koty zwaliły wazony,tacę,półkę i otworzyły się drzwi w meblach,jakieś jeszcze drobiazgi poleciały.Pod nogami mignął mi tylko Hary i Artemis.Kasia siedziała w tych zgliszczach i dziwnie podnosiła i opuszczała ogon,bardzo pomału.
Byliśmy u weta,chyba nic jej sie nie stało.Ale będe ją obserwować.
Dzisiaj jednak nie będzie miała wychodnego,zostanie u młodych dopuki oddech mi się nie unormuje i poziom adrenaliny nie opadnie do normalnego poziomu.
Słodkie maleństwa :evil:
Legnica

Post » Nie sty 23, 2011 13:13 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Oby tylko na strachu się skończyło 8O :strach: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie sty 23, 2011 13:44 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Życie toczy się dalej ... przy takich maluchach to faktycznie trudno ogarnąć co mogą zbroić :mrgreen:
Mam nadzieję, że Kasi nic nie będzie - i tak ma już za dużo na tej swojej przekrzywionej łepetynce :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie sty 23, 2011 15:46 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Trochę fotek:
Szyja Kasi

Obrazek
Legnica

Post » Nie sty 23, 2011 15:47 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Pyrlik

Obrazek
Legnica

[poprzednia][następna]