JolaJ pisze:No to ładnie...
a ja się zastanawiam gdzie się podziała Marzenia![]()
bazarek zaniedbany...![]()
co u kiciów Smarti?
do bazarków zaraz wrócę.. uzupełniłam post - ten wczesniejszy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JolaJ pisze:No to ładnie...
co u kiciów Smarti?
JolaJ pisze:Nasza Smarti to kochana dziewczyna![]()
dlaczego dobrych ludzi jest mniej niż kotów?
Betta pisze:
smarti, mam prośbę..... jesli będziesz zbierać część wpłat na nasze rybnickie kociaste na swoje konto to pisz na bieżąco na swoim wątku jakie masz wpływy i wydatki z tytułu Devi, Shrek i FIonka.... jesli nie dasz rady na bieząco uzupełniac rozliczeń ja poprosze aby te wpłaty poszły na moje konto... to jest o tyle dla mnie ważne że kiedy sa tez inne rybnickie koty w potrzebie to wiem na bieząco jaką kwota dysponuję.... czy mam na szybko robic nowe bazarki czy mogę sie pokusicc o wydanie na sterylizację Pusi i inne potrzeby pozostałych rybnickich kotów
Marzenia11 pisze:JolaJ pisze:No to ładnie...
co u kiciów Smarti?
do bazarków zaraz wrócę.. uzupełniłam post - ten wczesniejszy.
Chatte pisze:Witajcie z rana![]()
A Szalony Kot, a raczej Kotekjest szalenie skuteczna - zaledwie jedna akcja i proszę bardzo - juz szukamy wolontariuszy do przedadopcyjnej.
Marzenia11 pisze:Chatte pisze:Witajcie z rana![]()
A Szalony Kot, a raczej Kotekjest szalenie skuteczna - zaledwie jedna akcja i proszę bardzo - juz szukamy wolontariuszy do przedadopcyjnej.
Jedna, ale JAKA AKCJA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chatte - Bianka4 tak polubiła poranną jazdę, że ho, ho!!! jeździła naokoło![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Betta pisze:
smarti, mam prośbę..... jesli będziesz zbierać część wpłat na nasze rybnickie kociaste na swoje konto to pisz na bieżąco na swoim wątku jakie masz wpływy i wydatki z tytułu Devi, Shrek i FIonka.... jesli nie dasz rady na bieząco uzupełniac rozliczeń ja poprosze aby te wpłaty poszły na moje konto... to jest o tyle dla mnie ważne że kiedy sa tez inne rybnickie koty w potrzebie to wiem na bieząco jaką kwota dysponuję.... czy mam na szybko robic nowe bazarki czy mogę sie pokusicc o wydanie na sterylizację Pusi i inne potrzeby pozostałych rybnickich kotów
dla smarti najważniejsze jest leczenie tych kotów - dziś w lecznicy spędzilyśmy godzinę. A to nie są jedyne koty z którymi smarti do weta jeździ.
Betta - koty są w fatalnym stanie. Nie masz szans na uzbieranie kasy na ich leczenie z bazarków. Koszt wizyty dzisiejszej 174zł. Juz dawno Ci napisałam, abys poprosiła Magija o aukcję cegiełkową na allegro - zrobiłas już to??
I jeszcze jedno - Betta - pilnie są potrzebne wyniki badań krwi!!! Miałaś je dzisiaj przesłać na pw do godz. 14. Nie było ich. Nie odbierałas telefonów. nie reagowałaś na smsa. Nie pisałaś emaila. No comments.
Chatte pisze:Że co?To gdzie ta biedula zajechała? Pewnikiem na dworzec wschodni...
Iburg pisze: Gdyby wyniki były to by je podała. Mieszkasz w Warszawie więc u Was pewnie inaczej wszystko wygląda niż u nas. Bylam sama świadkiem jak wetka mówiła że wysyła krew do badania pokazywała mi pobrana krew, i że wyniki mają byc na drugi dzień. Ale widocznie nie przyszły. U nas w lecznicy nie ma możliwości zrobienia wyników badań od razu. Mocz i krew wysyła się gdzieś do laboratorium i od nich zależy kiedy prześlą wyniki. Widocznie nie przysłali wyników, bo gdyby były Betta nie przetrzymywała by tej wiadomości dla siebie tylko by ja jak najprędzej podała.
Marzenia11 pisze:Betta pisze:
dla smarti najważniejsze jest leczenie tych kotów - dziś w lecznicy spędzilyśmy godzinę. A to nie są jedyne koty z którymi smarti do weta jeździ.
Betta - koty są w fatalnym stanie. Nie masz szans na uzbieranie kasy na ich leczenie z bazarków. Koszt wizyty dzisiejszej 174zł. Juz dawno Ci napisałam, abys poprosiła Magija o aukcję cegiełkową na allegro - zrobiłas już to??
I jeszcze jedno - Betta - pilnie są potrzebne wyniki badań krwi[b]!!! Miałaś je dzisiaj przesłać na pw do godz. 14. Nie było ich. Nie odbierałas telefonów. nie reagowałaś na smsa. Nie pisałaś emaila. No comments.[/b]
Marzenia11 pisze:Iburg pisze: Gdyby wyniki były to by je podała. Mieszkasz w Warszawie więc u Was pewnie inaczej wszystko wygląda niż u nas. Bylam sama świadkiem jak wetka mówiła że wysyła krew do badania pokazywała mi pobrana krew, i że wyniki mają byc na drugi dzień. Ale widocznie nie przyszły. U nas w lecznicy nie ma możliwości zrobienia wyników badań od razu. Mocz i krew wysyła się gdzieś do laboratorium i od nich zależy kiedy prześlą wyniki. Widocznie nie przysłali wyników, bo gdyby były Betta nie przetrzymywała by tej wiadomości dla siebie tylko by ja jak najprędzej podała.
Betta wczoraj w rozmowie przez telefon ze smarti, ktorej byłam świadkiem, powiedziała, że wyniki poda/ napisze dzisiaj do godziny 14. Sama to powiedziała. Nie chodzi mi o to, że ich nie ma, bo wiem, że może nie być, tylko o brak informacji. Wetka i koty w gabinecie czekałysmy, że może jednak jakieś w międzyczasie pw przyszło bądź, ze może betta odbierze telefon bądź napisze smsa. Chyba wiedziała, ze nie ma wynikow, prawda? Nie mogła o tym napisać? Nikt by nie czekał i nie byłoby nerwów.
A czerwony to mój ulubiony kolor.
Iburg pisze:A takimi zwrotami to wiele osób zniechęcasz.
Iburg pisze:Napisałam PW do Magiji w sprawie tych cegiełek na allegro.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 49 gości