Blog z ciachami http://mojewypieki.blox.pl/
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mala_czarna pisze:Pewnieże chcę
. Ja piekłam makowca na białkach i biszkopt z kremem truskawkowym. Pychotka
.
Mam teraz wolną chwilkę, czekam na męża. Ma przywieść jajkahehe, wczoraj wyczerpałam zapasy w lodówce, a na obiad mielone i bez jajek ani rusz. Popijam małą czarną + papierosek to co tygryski lubią najbardziej
. Potem przychodzi dziewczynka na korepetycje. Dzień jak codzień. Marzą mi się wakacje.. spóżniona podróż poślubna... Niestety po ślubie remont naszego gniazdka pochłonił oszczędności.
No i jest jeszcze jedno co poprawiło by mi moje samopoczucie... praca z perspektywami.. eh... wszędzie poszukują młodej, atrakcyjnej ( to i moze by sie zgadzało) i z Bóg wie jakim doświadczeniem... Tylko gdzie ja mam to doświadczenie zdobyć. Bo doświadczenia z szarej strefy się nie liczą. Każdy chce jakoś żyć, radzi sobie jak może. Pytania bpozostają bez odpowiedzi.. Czekam na lepsze dni...
osiek39 pisze:Witaj
Doczytałam do 110 post-u. Reszte moze innym "wiekszym" czasem doczytam. Na temat panujacych zabobonow nie bede sie wypowiadac, bo z takowymi spotkalam sie lat temu 5, a Cici ze mna zaczela juz siodmy rok... Z wszytskim sie zgadzam (gin, podgryzanie- tez takie reakcje innych doswiadczalam) i mimo iz mamy XXI wiek, zacofanie nadal jest. Twoja Kocia ma wielkie szczescie ,a TY tez jestes (powinnas byc
) szczesliwa
.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 215 gości