Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 22, 2011 16:04 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

charm pisze:Niestety po Marie bardzo widać wpływ choroby :cry:

Niestety tak :cry:
Zmienił się, znacznie 'spłycił' i 'odbarwił' ten Jej cudowny głos, zmieniły się same rysy twarzy, sposób poruszania się oczywiście też :( ... No ale nic dziwnego, skoro przez jakiś czas była częściowo sparaliżowana :(
Dobrze, że w ogóle tu z nami została, podobno szanse były BARDZO mizerne. A ja do dziś tak strasznie się o Nią boję, kiedy słyszę, że ktoś kolejny odszedł na raka :( ... Wspaniała, utalentowana i dzielna kobieta :1luvu:
Jak dla mnie, najpiękniejsza była wtedy (notabene, była wtedy w ciąży z Josefin;) - to naprawdę jedyna znana mi kobieta, która w ciąży z dziewczynką wyładniała):
http://www.youtube.com/watch?v=dOSp8icSHXg

Tym samym przejdźmy może do urody Marysi tudzież dowolnych innych celebrytek (chociaż słowo 'celebrytka' jest np. dla Marie chyba krzywdzące, mnie osobiście kojarzy się z jakąś bezmózgową Paris Hilton czy inną Miley Cyrus :wink: ), zachwytów na temat urody Wielbłąda już dosyć :oops:
Dzięki Wam Kochani za wszystkie komplementy :oops: (bo ja sama od jakiegoś czasu ze wstrętem patrzę w lustro... ale to pewnie kwestia ogólnego stanu, w jakim teraz jestem :() Skoro jestem taka pienkna, to chyba powinnam się wykąpać, wystroić i znowu ruszyć na poszukiwania tego kochanka 8)
Ze względów oczywistych :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: wstępnie planuję obchód wyłącznie po znanych mi ursynowskich lecznicach weterynaryjnych. Jeśli NIC ciekawego się nie znajdzie (bo np. dr Adam ma nie tylko żonę, ale i kilkuletniego synka, którego miałam niedawno okazję poznać ;) dr Bissenik też ma żonę, prześliczną w dodatku... no i co zostało dla mnie :crying: ...?), roszerzę krąg moich poszukiwań na odleglejsze dzielnice Warszawy... Bo z samego kręgu weterynarzy to ja tak łatwo nie zrezygnuję, o nie :twisted: !
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob sty 22, 2011 16:08 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Marcelibu pisze:
PcimOlki pisze:
bubor pisze:Generalnie urodziwa z niej niewiasta 8) :wink:

Fakt.

Ja bym raczej była ostrożna w tym sformułowaniu... :mrgreen:

Monia, masz jakieś zastrzeżenia :twisted: :twisted: :twisted: ?
Coś Ci się we mnie nie podoba :twisted: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob sty 22, 2011 16:11 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

PcimOlki pisze:
bubor pisze:
Marcelibu pisze:Mówię, że z prawdą się ciut mijasz... 8)

:roll:
Wielbłąd jaki jest każdy widzi 8)

Można dodać, żę tutaj mamy do czynienia z odmianą dwugarbną. :lol:

PcimOlki, domyślam się, o które potencjalne 'garby' Ci chodzi, niestety byłbyś rozczarowany, bo tychże akurat niemal w ogóle nie mam :oops: :(
Zresztą zapytaj Marcelibu, Ona dobrze wie i z pewnością chętnie Ci opowie :mrgreen:

PS. Piosenka, którą w wersji nieunplugged dosyć średnio lubię (podobnie zresztą jak w ogóle cały hitowy album "Joyride", na którym zarobili chyba najwięcej kasy ;)), tutaj... :1luvu: :
http://www.youtube.com/watch?v=KcKavsuQ ... re=related
Ostatnio edytowano Sob sty 22, 2011 16:18 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Sob sty 22, 2011 16:15 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

:lol: :lol: :lol:

Ale się uparła na tych Wetów 8) :wink:
Ostatnio edytowano Sob sty 22, 2011 16:22 przez bubor, łącznie edytowano 1 raz

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sty 22, 2011 16:22 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Wielbłądzio pisze:....
PcimOlki, domyślam się, o które potencjalne 'garby' Ci chodzi, niestety byłbyś rozczarowany,....

Tu akurat mylisz się. Czysto teoretycznie rozważałem jedynie przynależność gatunkową. :lol:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Sob sty 22, 2011 16:59 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

bubor pisze: :lol: :lol: :lol:

Ale się uparła na tych Wetów 8) :wink:

A dziwisz mi się :twisted: ?
Gdybyś miał dziesięć zamiast dwóch (+dodatkowo sobie czasami coś znosił 'w gości'), też być może w pierwszej kolejności rozważałbyś wetki :twisted: :wink:

Wielbłądzio

Post » Sob sty 22, 2011 17:00 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

PcimOlki pisze:
Wielbłądzio pisze:....
PcimOlki, domyślam się, o które potencjalne 'garby' Ci chodzi, niestety byłbyś rozczarowany,....

Tu akurat mylisz się. Czysto teoretycznie rozważałem jedynie przynależność gatunkową. :lol:

To skąd wiesz, że jestem dwugarbna, a nie jedno-...?

Wielbłądzio

Post » Sob sty 22, 2011 17:06 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Wielbłądzio pisze:Skoro jestem taka pienkna, to chyba powinnam się wykąpać, wystroić i znowu ruszyć na poszukiwania tego kochanka 8)
Ze względów oczywistych :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: wstępnie planuję obchód wyłącznie po znanych mi ursynowskich lecznicach weterynaryjnych.

Ajtam, Kasiu, nie upieraj się, mój nawet koło weta nie stał, a jakoś matkę z siedmiorgiem dzieci zaakceptował, mało tego, ostatnio coraz bardziej zaczyna te nieswoje przecież dzieci hołubić ;)
O Nunku już pisałam, dużą sympatią darzył też od początku Zuźkę, a ostatnio gadają sobie z Mikusiem :roll:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob sty 22, 2011 17:08 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Ale ja jestem BEZROBOTNĄ matką z dziesięciorgiem dzieci (w tym z jednym opóźnionym umysłowo oraz drugim niezrównoważonym :twisted: ) :crying: ...

Wielbłądzio

Post » Sob sty 22, 2011 17:11 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Wielbłądzio pisze:Ale ja jestem BEZROBOTNĄ matką z dziesięciorgiem dzieci (w tym z jednym opóźnionym umysłowo oraz drugim niezrównoważonym :twisted: ) :crying: ...

Czyżby ktoś znowu szykanował Pioplunia? :evil:
;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob sty 22, 2011 17:24 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

To nie szykany, to smutna prawda :(
Pluszaczek JEST okropnym debilem :crying:

Wielbłądzio

Post » Nie sty 23, 2011 1:07 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Znów paskudna migrena :(
Tak, ona też miewała tendencje do nawrotów przy okazji stresów i dołków, ale kilka lat temu (byłam wtedy jeszcze na studiach, dopadała mnie przy okazji nauki do kolejnych egzaminów) jakieś panacea zdołały skutecznie ją zaleczyć... A teraz znowu :( Tak długo się cieszyłam, że przynajmniej od tego mam już spokój :cry:

Wstałam, zrobiłam sobie na pocieszenie grzańca z syropem imbirowym. Mniammm.
Ale nadal boli :( Miałam napisać dziś kilka ważnych tekstów - znowu nic z tego :(

Wielbłądzio

Post » Nie sty 23, 2011 9:09 Re: Jedyne takie Dranie. Kto też kocha Roxette?-przyznawać się;)

Wielbłądzio pisze:
Coś Ci się we mnie nie podoba :twisted: ?

Nie no - może to, że jesteś kobietą :smokin: . Ja hetero jestem...

Kaśka, tu masz wyszukiwarki pracy:

1. www.wnp.pl - na niebieskiej belce u góry strony, po prawej zaklikujesz "PRACA", po wyświetleniu odpowiedniej strony wpisujesz swoje "warunki". Ta jest bardzo fajna, bo zbiera oferty z najróżniejszych portali.
2. www.pracuj.pl - możesz zrobić powiadomienia o nowych ofertach
3. http://www.jobrapido.pl/ - też zbiera oferty z równych portali.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie sty 23, 2011 14:32 Re: Jedyne takie Dranie. Podobno jestem mężatką 8-) ...

Wielbłądzio pisze:To nie szykany, to smutna prawda :(
Pluszaczek JEST okropnym debilem :crying:

Ale jakże sympatycznym 8) ............

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]