bubor pisze:Alyaa pisze:Bo to był błyskawiczny ślub i wiedziała, że nie dostalibyśmy urlopu i nie zdążyli na ceremonię![]()
Ale na pewno Kasia wyglądała ślicznie
Generalnie urodziwa z niej niewiasta![]()
Fakt.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Alyaa pisze:Bo to był błyskawiczny ślub i wiedziała, że nie dostalibyśmy urlopu i nie zdążyli na ceremonię![]()
PcimOlki pisze:bubor pisze:Alyaa pisze:Bo to był błyskawiczny ślub i wiedziała, że nie dostalibyśmy urlopu i nie zdążyli na ceremonię![]()
Fakt.
Wielbłądzio pisze:
Paweł, widzisz gdzieś jakiś problem/przeszkodę (tzn. w tym szukaniu kochanka, kiedy ma się już jednego - i tylko jednegochłopa)
...?
Wielbłądzio pisze:bubor pisze:Alyaa pisze:1. Bo to był błyskawiczny ślub i wiedziała, że nie dostalibyśmy urlopu i nie zdążyli na ceremonię![]()
2. Ale na pewno Kasia wyglądała ślicznie
3. Generalnie urodziwa z niej niewiasta![]()
1. Zgadza się. Musiał być błyskawiczny. Nie umiałam się skutecznie zabezpieczyć, zaliczyłam wpadkę i spodziewam się następnego czarnego koczura![]()
2. Jak zawsze Kochanie, jak zawsze![]()
3.![]()
Paweł, zakochałeś się we mnie czy co???
bubor pisze:
Czy trzeba być od razu zakochanym by móc powiedzieć urodziwej dziewczynie że jest taką w istocie ?, zakochani mówią zazwyczaj dużo więcej
Marcelibu pisze:bubor pisze:
Czy trzeba być od razu zakochanym by móc powiedzieć urodziwej dziewczynie że jest taką w istocie ?, zakochani mówią zazwyczaj dużo więcej
Eee - tam...
bubor pisze:Marcelibu pisze:bubor pisze:
Eee - tam...
Mówisz że to wystarczy ?
Marcelibu pisze:...
Ja bym raczej była ostrożna w tym sformułowaniu...
Mówię, że z prawdą się ciut mijasz...
Marcelibu pisze:Mówię, że z prawdą się ciut mijasz...
bubor pisze:Marcelibu pisze:Mówię, że z prawdą się ciut mijasz...
![]()
Wielbłąd jaki jest każdy widzi
PcimOlki pisze:Marcelibu pisze:...
Ja bym raczej była ostrożna w tym sformułowaniu...
...ale, że co? Do mnie odnosisz, bo niespecjalnie się fomułowałem, tylko zgodziłem się buborem.
Mówię, że z prawdą się ciut mijasz...
Aaaa... już wiem - powiedz lustereczko, kto jest najpiękniejszy na świecie?![]()
No ja ogólnie do achów i ochów na temat urody Wielbłądzia. No ileż to można wytrzymywać
![]()
.
No ja ogólnie do achów i ochów na temat urody Wielbłądzia. No ileż to można wytrzymywać
![]()
.
Hmmmm... to jest najprawdopodobniej prawda. (Przynajmniej z tego co zapamiętałem z przeglądania wątku zatytułowanego "Jak wyglądamy" przed kilku laty.) Ponadto, mam wrażenie, że w niniejszym watku jest jedyny wpis na forum odnośnie mojego stanowiska wobec zagadnienia urodzy Wielbłądziej, ale rozumiem, że te tłumy wielbicieli mogą zanudzić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, Silverblue i 41 gości